Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 132 dni temu Posty: 1052 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-09-28, 18:04
Powracając do jury, o Foremniak nie można powiedzieć, że czegoś nie umie, wydaje mi się, że na pewno braku talentu zarzucić jej nie można
Chylińska jednak trochę mnie zraziła tymi komentarzami- zgryźliwymi( nie oglądam polskiej TV, tyle co na youtubie ;p, więc za bardzo nie wiem jak to się odbywa).
Dobrze, że ona tam jest bo podnosi ludzi na duchu, jest subtelna i dobrze, że siedzi między K. Wojewódzkim a A. Chylińską ;p
Informacje: Dołączyła 165 dni temu Posty: 2618 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-28, 18:17
Chylińską lubię za naturalność, naturalny kop Baba z jajami i tyle. Wojewódzki jak wojewódzki - też ma swoje zdanie, też potrafi powiedzieć. Foremniaczka się najmniej sprawdza
jak dla mnie chylińska słaba jest z tekstami, choc ogólnie ją lubię. nie ma za wiele do powiedzeniam głownie :"absolutnie na tak", bardziej odpowiada mi wojewódzki, który ma chociaż coś do powiedzenia na temat występów. no i widok min chylinskiej odbiera mi przyjemnosc oglądania niektórych naprawdę dobrych występów
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 7244 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-29, 07:16
asia21_87, oj tak piekne to bylo bardzo to lubie i wydaj mi sie ze ona specjalnie za duzo nie pokazala zeby moze pozniej cos dodac i nas zaszokowac... a moze cos innego pokaze
szczerze jestem ciekawa co bedzie w 2 etapie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum