Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 281 dni temu Posty: 3629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-09-28, 00:12
Obudź się krowka17, już wszystko jest na swoim miejscu...następnym razem sprawdź dwa razy...
Ja trochę pooglądałam, nawet fajne - omijam oszołomów...
Co do tej dziewuszki, to głos niesamowity, ale ja jestem zdania, że od śpiewania to jest szansa na sukces i inne tego typu programy....
Jak narazie jestem pod największym wrażeniem dwóch facetów, duetu gimnastyków, z drugiego odcinka, wkleję później link....
Są niesamowici...
_________________ Do dupy jest w Peru...
Ostatnio zmieniony przez Kahela 2008-09-28, 00:15, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 132 dni temu Posty: 1052 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-09-28, 00:50
Chylińska troszkę przesadza ze swoim zachowaniem wg. mnie
A brytyjski program jest zupełnie inny, w Anglii to jest zabawa, a w Polsce jakoś tak sztywno, z tego co widzę, w każdym programie tak się dzieje- Anglicy się bawią
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 317 dni temu Posty: 1547 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-28, 09:24
Rzeczywiście u nas jak zwykle wszystko musi by mega ambitne, z klasą i itp ale coś takiego jest nudne...
jeżeli ktoś potrafi rozbawic publikę to znaczy, że tez ma talent, ale polscy jurorzy tego nie dostrzegają.
Elodi napisał/a:
najbardziej mnie denerwuje Foremniak.
zgadzam się na siłę stara się popisac. W sumie to od dawna działa mi na nerwy, bo jest taka strasznie sztuczna
stara się byc zwariowaną nastolatką w wieku 40 lat, ale jej nie wychodzi...
nic na siłę
Ja uwielbiam Chylińską, i spodziewałam sie, ze bedzie ostra, a jednak nie jest az taką siekierą,polski program jest w porzadku, chociaz brytyjski jakos bardziej przypal mi do gustu- Krówka, ci brytyjczycy wymiatają boscy są!!
Ogolnie lubie czasami popatrzec, no i są ludzie, ktorzy jednak mają w sobie to COŚ.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 181 dni temu Posty: 3303 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-28, 12:30
Elodi, malenka, mnie tez foremniak denerwuje... nawet nie wiem co ona ma wspólnego z byciem w jury jest taka sztuczna... wymaga a sama nie umie
[ Dodano: 2008-09-28, 13:32 ] Ananas, dokladnie jak ta klaudia zaspiewala to pieknie poprostu ale dreszcze mam jak slucham drugiej klaudi ktora zaspiewala "dziwny jest ten swiat" za kazdym razem kiedy jej slucham .
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 345 dni temu Posty: 1782
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-28, 14:26
Moim zdaniem umieszczenie Foremniak było dużym plusem. Wg mnie ma podejście do dzieci i spokojnie zadaje pytania. Pamiętacie Mirka,który mówił,że przyszedł pokonać swoją nieśmiałość?gdyby nie Foremniak to Kuba by go zmiażdżył
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 560 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-28, 15:02
Ta Klaudia ma super warunki , MA się kształcić w tym kierunku, bo jak nie to ciotka cerratka wpadnie i zrobi z nią porządek
Mimo wszystko bardziej podobało mi się wykonanie jeszcze małej wtedy, młodszej niż Klaudia Georginy Tarasiuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum