Informacje: Dołączyła 165 dni temu Posty: 2618 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-29, 23:29
Duet akrobatów był cudowny, naprawdę dostarczają dużych emocji i cieszę się, że to oni zgarnęli główną nagrodę. Wyglądali na ludzi skromnych, więc i pewnie sodówka nie uderzy do głowy. Co do Klaudii - może i ma ładny głos, ale od początku wykreowana i kierowana jest przez kogoś innego, więc i jej kariera nie miałaby nic wspólnego z jej udziałem... Kuba miał rację, mówiąc, że to nie czas na taką nagrodę. Stwarzała pozory nieszczęśliwej dziewczynki. Nie wiem czy to miało wzbudzić współczucie innych, czy jest faktycznie taka zdziwaczała lekko... A Paulina faktycznie wyglądała pięknie
to chyba tylko do mnie duet panów, którzy wygrali - nie przemawia
to znaczy wiem, że to co robią jest niesamowite itd, ale estetyka występu mi się jednak nie podoba. no i tyle.
Klaudii występ najsłabszy z 3, który widziałam. może dlatego, że uwielbiam Jaskółkę w wykonaniu Stana Borysa. poza tym teraz już widzę, że dziecko jest całkowicie kreowane przez kogoś (mamę?) i nie jest absolutnie przygotowana na robienie kariery.
Informacje: Dołączyła 284 dni temu Posty: 2916 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-30, 17:43
Akrobaci swietni.. to co wyczyniaja na scenie to naprawde cos.. widac ze trzeba wlozyc w to lata treningow wyrzeczen...
co do Klaudii wogole mi sie nie pododba... fakt glos ma dziewczyna... ale widac ze dobor repertuaru bardzo sugestywny.. widac ze ktos nia kieruje.. i wcale nie za dobrze.. nie wiem czy ta dziewczynka jest ciagle taka smutna czy jak??...
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-30, 18:48
ja jestem bardzo zadowolona z wyniku - MB sa świetni . Bardzo mnie cieszy tez to ze drugie miejsce zajeła Klaudia. W moim odczuciu to jej nie zepsuje . Była całkiem inna niz pozostała dwójka dzieciaczków , myśle , ze tej "bez kręgosłupa" to by palemka lekko odbiła. Klaudia jakby chciała to mogłaby nagrac płyte , bo wiele firm fonograficznych sie do niej zgłosiło. Ale ja mam wazenie , ze ona jeszcz chce pobyć sobie dzieckiem.A co do Audiofeels( tak sie chyba pisze) to równiez pokazali klase. Z kazdym wystepem byli coraz lepsi.
równiez jestem zadowolona z wyniku, wciągnął mnie ich występ, audiofeels ok, ale juz się naoglądałam ich identycznych występów na necie i jakoś mnie nie zaskakują. ciesze się, że zimowit nie przeszedł ciekawe co ludzie powymyślają w kolejnej części
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1633
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-30, 19:40
a moja genialna bratowa powiedziała , że badziewie wygrało bo kazdy tak potrafi zrobic . To powiedziałam jej zeby tez tak zrobiła to powiedziała , ze nie ma tyle siły . ale najlepsze hasło powiedziała jak stwierdziła , ze jeden do drugiego sie przykleili
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum