Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 111 dni temu Posty: 293 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-29, 18:13
[quote="star_princess"]
kjujiczek napisał/a:
Też bym chciała żeby to oni wygrali, ale znając widzów wybiąrą dzieciara jakiegoś, albo kogoś kto śpiewa
Niestety pewnie tak, chociaż to by było totalnie nie fair, bo programów "śpiewających" jest od cholery i trochę i niech se tam wygrywają. A dzieci to w ogóle będą miały szansę wykazać się za parę lat.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 317 dni temu Posty: 1548 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-29, 19:23
star_princess, ale właśnie o to chodzi, że ludzie bardziej się zachwycają jakąś Klaudią Kulawik która ma mocny głos i potrafi zrobić wibrato tylko dlatego, że ma tam jakieś 9 lat niż np utalentowanymi tancerzami którzy odpadli lub barmanami którzy mieli naprawde super talent moim zdaniem niektóre osoby tylko zajmują miejsce niepotrzebnie...
ps. wiem że się przyczepiłam do tej Klaudii, ale nie lubięjak mi się wmawia na siłę, że to jest cudowne i to ma mi się podobać
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 561 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-11-29, 20:22
star_princess, talent nie zna wieku
Ludzie się zachwycają Klaudią, i mają właściwie rację bo ona ma na prawdę talent ale JAK NA SWÓJ WIEK, bo perfekcyjne to to nie jest
I nawet jeśli ktoś przegra, ktoś wygra, to to nie jest ważne. Chyba, że na prawdę robią to tylko dla kasy.
Ci którzy są dobrzy, są już znani i ich kontakty się poszerzą, nie ma co do tego wątpliwości. Każdy kto tam jest jakiś talent ma, a czy śpiewa, czy tańczy dla mnie to nieistotne.
Tak, tak... Tylko jak już ktoś tu wspomniał dla wokalistów jest mnóstwo programów gdzie mogą sie pokazać dzieciaki tez mają specjalne wersje show gdzie sobie pośpiewują, a MAM TALENT miał pokazać ludzi wszechstronnych, bądź takich, ktrzy pokazują coś nietypowego/niesamowityego/niespotykanego.
A tu w finale mamy nawał śpiewających dzieciarów i nie tylko. Cóż z tego że Klaudia by wygrała/czy też wygra skoro jest za młoda na robienie kariery i zaraz ktoś o niej zapomni? Co z tego Że wygra Paulina lenda która wygrała Szanse na sukces i też nikt o niej nie uslyszał nic więcej
SSnake czy Ci z Melkart Ball to jest coś a teraz ide dalej oglądać finał Zobaczymy co będzie
_________________ * ☆ * * * ☆ * * ☆
'Życie po to jest żeby z niego korzystać...'
Wysłany: 2008-11-29, 22:22
Paulina ślicznie dziś wyglądała i wreszcie ktoś zauważył to co ja zauważyłam, że za dużo "jeeeee oł jeeee" a za mało treści chociaż dziś było o wiele lepiej niż w półfinałach i nawet mi się podobało
Z Klaudii ewidentnie chcą zrobić małą smutną dziewczynkę śpiewająca wielkie smutne utwory... dlatego właśnie twierdze, że dziewczyna ma jeszcze czas, bo teraz ktoś może ją zniszczyć po prostu...
Melkart Ball pokazali chyba to samo co na castingu, tak mi się wydaje, ale niezmiennie jestem zachwycona, to co oni wyczyniają z ciałem jest niesamowite... Ziemowit to taki przeuroczy mały szołmen, tylko co będzie potem?? Teraz zachwyca bo jest malutki i fajnie się na niego patrzy ale jak będzie miał te 17-20 lat to już nie będzie tak bawiło...
A Audiofeels są the best
super byli!
wspaniała muzyka jako podklad, atmosfera nie do opisania! MAGIA!
Szkoda Chłopaków z Audiofeels ... też powinni cos za to 3 miejsce zgarnąć jako pocieszenie
_________________ * ☆ * * * ☆ * * ☆
'Życie po to jest żeby z niego korzystać...'
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 111 dni temu Posty: 293 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-29, 23:05
Olciiia napisał/a:
hej to juz koniec tego programu?
to kto dokladnie wygral bo jak tak po nazwach nie czaje
Wygrał duet Melkart Ball, czyli boskich dwóch panów o cudownych ciałach
a Klaudia Kulawik to już przegięcie, ta dziewczynka wygląda jak kukła, nie zachowuje się jak radosne dziecko tylko trochę jak stara maleńka, nie wiem kogo za to winić
Wysłany: 2008-11-29, 23:24
ej ale swoją drogą... myślałam że ten finał będzie z jakąś większą pompą... trochu się zawiodłam...
Klaudii mi żal.. w sensie nie wiem wydaje mi się, że nie jest do końca szczęśliwa... ludzie nią kierują na prawo i lewo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum