Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 111 dni temu Posty: 293 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-24, 21:06
Mnie zachwyciło tych dwóch facetów w ostatnim odcinku - MELKART BALL, nie dosyć że cały ten ich akrobatyczny występ to prawdziwa sztuka, to jeszcze te ich ciała...
_________________ If you believe that dreams can come true, be prepared for the occasional nightmare.
fajny jest ten z lewej i dobrze, ze weszli do finału. mam już troche dosyć śpiewających uczestników tego programu. byl Idol i wystarczy, teraz czas dać szansę innym
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Odcinki Castingowe były świetne, jednak pólfinał mnie zawiódł... weszli głownie śpiewacy a miała być pokazana różnorodność talentów. Ci dwaj gimnastycy zachwycają I Audiofeels mnie rozwalili...
zakladam ze wygra któryś z dzieciaków śpiewających
_________________ * ☆ * * * ☆ * * ☆
'Życie po to jest żeby z niego korzystać...'
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 317 dni temu Posty: 1548 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-28, 17:03
star_princess napisał/a:
Odcinki Castingowe były świetne
głownie dlatego ze większość talentu nie miała i można było się przynajmniej pośmiać
mi się Ci śpiewający w "Mam talent" nie podobają, ani jedną osobę z tych w finale nie nazwałabym jakimś super talentem, głownie małolaty które śpiewają utwory, których nie rozumieją, bo powstały miliardy lat przed ich urodzeniem i popisują się wokalem ... nie rozumiem tych zachwytów jury nad nimi...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 111 dni temu Posty: 293 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-28, 20:51
Ja się obawiam, ze wygra jakiś śpiewający dzieciak, albo w ogóle śpiewający ktoś. A ja bym bardzo chciała żeby wygrali cudni mężczyźni z Melkart Ball albo Audiofeels
monika34, obejrzysz powtórkę w niedzielę
_________________ If you believe that dreams can come true, be prepared for the occasional nightmare.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum