to z czego te okulary zrobione? bo ze złota chyba nie
nawet gdybym z pieniędzmi nie miała co robić, to bym tyle nie dała za takie ot sobie wg mnie zwykłe okulary
Wydaje mi się raczej, że w momencie kiedy masz sporo pieniędzy to nie ma to dla ciebie znaczenia czy to jest 120 czy 1200
A to oczywiste ze cena idzie w parze z jakością! Mam jedne droższe okulary i naprawdę widać różnice w użytkowaniu (chodzi o wszystkie filtry... których niestety okulary za 25zl ze stoiska nie mają )
Ja też uważam,że cena idzie w parze z jakością.Wiem,że jakby mnie było stac na droższe odpowiedniki tego co teraz kupuje pewnie kupowałabym droższe.Niestety mam inne wydatki i dla mnie taka suma na okulary jest niewuobrażalna.Oczywiście takich okularów ze straganu też nie kupię,bo mija to się z celem.Takie okulary nie sa trwałe i tylko wyglądają,nie mają napewno filtrów.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-04-27, 23:17
gruchapietrucha napisał/a:
A to oczywiste ze cena idzie w parze z jakością!
Ale za logo znanej firmy też sie dopłaca i nie powiesz mi,że nie można znaleźć tańszych okularów,które będą miały wszystkie filtry itd tylko bedą mniej markowe
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 21 dni temu Posty: 45 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-04-28, 20:13
kupowania śmiesznych koszulek dla mojego D. w stylu "less thinking more drinking"
Zaczęło się od kupna koszulki jako piżamy do spania ,bo zawsze w koszulkach spał i tak już się zaczeło.Teraz ma jakieś 30
moj kolejny fioł
Torba LV - mahina XL
i co ciekawe - znalazłam na allegro za 1600 zl - pomyslałam "no kurde, jak na LV to wcale nie tak tragicznie", kiedy weszłam na oficjalną strone LV torba rzeczywiscie kosztuje 1600... ale FUNTÓW!!!!!!!!) ktos wylicytował 1600 zl za podróbke!!!!
a to cudenko o ktorym mowa:
(moze na zdjęciu nie wygląda powalająco... ale przeslicznie układa się na ramieniu !)
Dziewczyny ja mam fiola na punkcie kolczykow... i wlasciwie to ogolnie bizuterii !!
uwielbiam kupowac ciagle inne kolczyki tak zeby pasowaly do kazdego stroju to juz chyba moje hobby
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
to czemu nie wyszukujesz wielgachno przecudnych toreb a nie wielgachno przecudne torby za kupę szmalu? zależy ci na wielkości czy na czym?
Temat jak sama nazwa wskazuje, jest o fiołach. Napisałam co mi się podoba, a jeżeli podobają mi się rzeczy to napewno nie z powodu na wysoką cenę (sic!). Temat był marzeniowy a nie zakupowy, więc nie wiem skąd twoja uwaga.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum