Ja tez uwielbiam wysokie buciki chociaz jestem troche wyzsza od was ale najwazniejsze ze nie jestem wtedy wyzsza od T. bo mam kolezanke ktora jest o 1cm wyzsza od chlopaka wiec o szpilach moze tylko pomarzyc.. biedna..
nie wiem dlaczego ale mi takie butki dodaja pewnosci siebie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-19, 22:26
gruchapietrucha napisał/a:
Anusek -> trzecia LV która wstawiłas, wzór Mulicolour jest na zywo brzydka, odradzam!
A jeżeli chodzi o zakupy - pogadaj ze znajomymi ze stanów, przy obecnym kursie dolara BARDZO opłaca się kupować za oceanem!
e tam,mi sie bardzo podoba,również na żywo,a że sie opłaca kupowac to wiem ale jeszcze składam kase butki miu miu super chociaż ja tam wole wszelkie christiana louboutina
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-22, 19:17
zupełnie mi się te okulary nie podobają... a za tą cene to mogłabym mieć naprawdę dużo innych rzeczy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wg mnie okulary te są piękne! (kwestia gustu)
A temat jest fiołowy! Poprostu bardzo mi się podobają... a 1200 to chyba i tak nie na moją kieszeń! (tak tak, 1200 i nie pomylilam się z zerami, przed przeceną 1600)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum