oo fioła też mam na punkcie skarpeteczek paluszeczek no i stringów też.. uwielbiam najbardziej w kolorze turkusowym..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
o zapomniałam.. mój kotek smieje sie że mam juz chyba z 15 pasków.. i każdy inny najlepsze jest to że mam chyba z 3 tego samego fasonu tylko różnia się kolorem
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 306 dni temu Posty: 383 Skąd: z nibylandi...
Profil: Stan: Zaświergolona ;)
Partner: Bartuś ;*
Wysłany: 2007-10-13, 21:59
Cytat:
o zapomniałam.. mój kotek smieje sie że mam juz chyba z 15 pasków.. i każdy inny najlepsze jest to że mam chyba z 3 tego samego fasonu tylko różnia się kolorem
Hihi =) Chyba własnie o to chodzi
No, ale ja mam wiecej :]
Paskiiiii
_________________ "W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie.
Sześć miliardów ludzi na świecie.
Sześć miliardów dusz.
A czasami...
...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-12, 14:17
Ma lekkiego bzika na punkcie kremów do twarzy i pod oczy.
Staram się panować nad tym, ale jak wiedzę dziesiątki kolorowych pudełeczek z kremami na półce sklepu, to ręka tak jakoś sama tam sięga
Mam także bzika na punkcie dzieci i zwierząt, wycieczek do Grecji.
Kiedyś od tego naprawdę zbzikuję
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
A ja mam szal na punkcie torebek i paskow i fiola na punkcie ubierania sie do koloru musi wszystko pasowac nawet synka tak ubieram maz mowi,ze juz przesadzam.W domu takze wszystko musi byc pod kolor
a ja kocham błyszczyki do ust i tusze do rzęs. na jakieś wyjścia spódniczka i szpilki, a na codzień uwielbiam jeansy, ale tylko biodrówki. dekoldy? hmm... różnie to bywa, ale za to mam bzika na punkci brzuszka- krókie sweterki i bluzki odkrywające brzuch oczywiście biżuteria! bez niej czuje się głupio
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 232 dni temu Posty: 1342
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2007-11-17, 20:04
Ja uwielbiam bizuterie , mam jej tyle , ze wiekszosc mialam na sobie raz, bo nie nadazam nosic
Prawdziwego bzika mam na punkcie torebek mam ich strasznie duzo, w kazdym kolorze. ostatnio naszlo mnie na duze torebki
Mialam tez bzika na punkcie lakierow do paznokci, kiedys naliczylam ich w mojej toaletce 48 sztuk nie wiem jakim cudem tyle ich tam bylo heh teraz mam ....."tylko" 16
Uwielbiam tez kupowac buty. Wszystko musi byc pod kolor , musi byc dobrane, buty, torebka, wszelkie dodatki.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 338 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-11-27, 10:51
hm...
Szerokie spodnie (bojowki)
wysokie obcasy od7cm wzwyz (oczywiscie nie do bojowek)
bielizna
kolczyki:) (kolezanka robi i jestem jej stala klientka)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum