torebki:D i róznego rodzaju śmieszne gadżety:D ale najwiekszego foła mam na punkcie książek!!! ukąldam je autorami, wielkościowo i cieszę sie straszliwie, bo nei meiszcza mi się na półce:D
[ Dodano: 2007-07-15, 19:24 ]
no, ofcourse tych ostanich ubrać nie mogę (nie doczytałam dokaldnie;P), ale i tak je kocham:D
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
ja nie mam obsesji na żadnym punkcie bo wiele różnych rzeczy noszę od spódniczek po sukienki od spodni długich do krotkich nie przepadam tylko za sportowymi bluzami
Informacje: Dołączyła 346 dni temu Posty: 19 Skąd: koszalin
Profil: Imię: marta
Wzrost: 160
Włosy: czarne
Stan: panna na pol etatu ;)
Partner: Łukasz
Wysłany: 2007-07-27, 22:10
hehe milo wiedziec ze ktos tez ma taka obsesje ja od niedawna mieszkam razem z chlopakiem i powiem szczerze ze dopiero teraz zauwazylam jak duzo mam tego i jak wiele z tych rzeczy jest niepotrzebnych a kocham buty szczegolnie te megasexy na wysokiej szpilce choc niesa zbyt wygodne jeszcze jak wziac pod uwage stan wiekszosci naszych chodnikow... jak ktos ma ochote moglabym sie powymieniac na niektore ciuszki
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 361 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-07-30, 15:48
Ja mam obsesję na punkcie kolczyków mam ich już ze 30 par a jeszcze ze 3 latka temu nie przywiązywałam do nich zupełnie wagi a teraz nie potrafię obojętnie przejść obok stoiska z kolczykami tak samo kosmetyki i buciki
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 373 dni temu Posty: 7227 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-08-08, 22:52
mam fioła na punkcie moich oczu..
jak zakryć okropne sińce pod oczami i cieniuśką skórę dookoła, żeby nie było widać żyłek..
żeby podkreślić moje CUDOWNE rzęsy żartuję aż tak nie wariuję na punkcie rzęs ale lekkiego fioła mam
[ Dodano: 2007-08-08, 22:53 ]
to apropos makijażu... TYLKO
resztę mogłabym wymieniać i wymieniać...
a ja mam fioła na punkcie bielizny, torebek, biżuteri (aż w końcu zaczełam ją sama tworzyć) no i oczywiście ubań !!! Uwielbiam sexownie wyglądać, ale wszystko zależy od mojego humorku bo i niekiedy śmigam w dresikach i adikach i czuje się w tym rewelacyjnie.I jak mówie wszystko zależy od okazji i humoku
_________________ ...Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 341 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-24, 15:10
hehe... standardowo bielizna, buty torebki i kolczyki, lubię też bardzo duże korale, długie też o kosmetykach to już nie mówię,lubię ładnie pomalowane paznokcie. No ale cóż kobiety już tak mają.
ojjj dekoldy.. hehe też je uwielbiam... bluzeczki sweterki tuniki... wszystkie prawie mam z dekoldami..Kociak mój też na mnie wrzeszczy że chodze w takich bluzkach z biustem prawie na wierzchu... ale co ja tak lubie i już..xD on też ale jak tylko przy ni tak chodze.. a żeby samej na ulice wyjść.. ojej... no i krótkie spódniczki też lubie i do tego szpilki ale tez nie na codzień.. nacodzień jakieś biodrówki fajne..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączyła 308 dni temu Posty: 249 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-09-03, 16:35
Emiliana napisał/a:
lubię też bardzo duże korale, długie też
Na punkcie korali mam prawdziwego fioła! Kupuję je non stop w każdym kolorze, kształcie i w każdej wielkości. Do niedawna był w Szczecinie targ i tam były wszytskie modele za 7zł sztuka. Z koleżanką spędzałyśmy tam pół dnia rozbudowując swoje kolekcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum