Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 4244
Profil:
Wysłany: 2007-05-16, 09:57
Mojemu tez sie oko blyszczy jak idziemy gdzies i jestem w spodnicy i obcasiku Poprostu tak lubie i koniec. Ale chcialby od czasu do czasu zebym wskoczyla w sportowy ciuch. No nie wiem moze przy nastepnej okazji w sklepie sportowym dam sie namowic na adidasy. Zrobie to dla niego, hehe
dam sie namowic na adidasy. Zrobie to dla niego, hehe
no, czego się nie robi dla miłości
swoją drogą ja uwielbiam swoje adidaski i nie wyobrażam sobie bez nich życia. ale to dlatego, że mamy pieska, z czym wiążą się częste wypady do lasu na spacerki poza tym my wycieczkowicze są i takie butki sa niezbędne
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 4244
Profil:
Wysłany: 2007-05-18, 11:44
No i prawko przede mna wiec but na plaskim musi byc
Jesli juz to chyba chce adidaski z rozowymi wstawkami albo z jasno niebieskimi to chyba takie bardziej kobiece kolory jak na buty sportowe ech znajac mnie to popatrze, pokrece glowa i wyjde a Mis sie wscieknie
ech znajac mnie to popatrze, pokrece glowa i wyjde a Mis sie wscieknie
czemu? teraz jest tyle ładnych modeli adidasków naprawdę są takie kobiece, delikatne, właśnie z takimi jasnymi wstawkami o jakich mówisz, nie wysoko zabudowane, takie tenisówkowate bardziej bardzo lekkie. i naprawdę świetnie się prezentują na zgrabnej, opalonej nóżce
ja niestety nie mogę takich nosić bo wyglądam jak gruszka a tak jeszcze sobie przypomniałam...mam fioła na punkcie spódniczek krótkich - ale to tak latem
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 373 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-02, 11:37
Ja mam fioła na punkcie kupowania kosmetyków, mam ich naprawde duzo i miesiecznie przeznaczam na nie ok 150 zl choc naprawde rzadko sie maluje bo jestem mloda mama i wiekszosc czasu spedzam z dzieckiem a po domu w makijazu niewygodnie, mam duzo kosmetykow do pielegnacji ciala ale uzywam tylko 3, oglosze niedlugo bankructwo, ale to poprostu uzaleznienie. W co sie lubie ubierac? Dawniej jak bylam szczupła(bardzo 47kg) lubialam seksowne ciuszki, niestety przytylam(55kg) i teraz preferuje elegancje+duzy dekolt i mnustwo świecidelek(uwielbiam bizuterie).
obcasy, kocham obcasy.. ogolnie buty mam ich niezliczona ilosc.nie potrafie juz chodzic w płaskim obuwiu poza tym uwielbiam biodrowki,ktore ładnie podkreslą moj tyłek
jesli chodzi np. o dekolty to tez lubie ,owszem.. ale nie koniecznie. Lubię tez odsłaniać plecy, w lecie jakiesz kuse bluzeczki np z samymi sznurkami na plecach.Kocham totrebki.. tak jak na punkcie butow mam i na tym fioła,muszą idealnie sie zgrywac z bucikami. Lubie tez okulary , szczegolnie czarne lub ogolnie ciemne, dobre jakosciowo.
Jesli chodzi o kosmetyki to kiedys miałam fioła na punkcie cieni do oczu.. miałam ich baaardzo duzo i uzywałam 3-4 kolorow tylko.Teraz maluje sie tylko na te "wieksze wyjscia"
Nio.. to chyba tyle jesli chodzi o moje "fiołki"
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum