ale po co tyle kasy wydawac jak za ta cene kupilabys 2 plaszcze i jeszcze cos do tego i rownie piekne bo ja wolalabyam taka opcje zawsze mialabys np 2 kolory
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-05-08, 00:41
gruchapietrucha napisał/a:
$675 na online store
o widze kolezanka ma czym szastac jakbym miala duzo kasy to moze i tez bym sobie kupowala ciuszki od projektantow, chociaz nie wiem
poki co mam bardzo podobny plaszczyk, fason i kolor identyko tylko inna klamra od paska i te "latki" na ramionach ciut sie roznia i kupilam go w zeszlym roku za 12 funciakow to na dzien dzisiejszy jest jakies 60 pare zlociszy
No... marzenie to marzenie. Może i kupa siana, ale nie potrzebuje kupowac sobie 2 kolorów, i tak mam oprócz tego 2 inne, a żóltego czy zielonego przecież nie kupie
Olcia: ciesze sie ze Tomkowi sie podoba (wszystko wskazuje na to ze ma dobry gust )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum