Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 268 dni temu Posty: 22
Profil: Wzrost: 174
Włosy: blond
Stan: mężatka
Wysłany: 2008-06-13, 20:09
Hej,hej dziewczynki!
Dawno mnie nie było ale obecnie wolę lodówkę niż komputer!
Czuję się dobrze,zaczynam 15 tydzień a Maluch rośnie jak na drożdżach!
Mieliśmy już USG genetyczne a nawet zdjęcie 3D! Mówię Wam jaki to Cud zobaczyć 6-cio centymetrowe Maleństwo ,które wygląda już niemalże jak normalny człowiek tyle,że w pomniejszeniu! Teraz to już pewnie z 9 cm. będzie mieć
W tygodniu się dowiem!Mam nadzieję,że nadal czuje się dobrze w moim brzuszku!
Pozdrawiam wszystkie! Buziaczki!!!
Wysłany: 2008-06-13, 20:18
No apetyt mam-już przytyłam 4,5 kg.!
W poprzedniej ciąży tylko 8 kg. przez całą!
Ale nie marwię się bom chudzielec i przyda mi sie trochę kilogramów .Wszak zawsze chciałam przytyć i nie dało się. Z wiekiem może coś też się zmienia!
Ostatnio zmieniony przez majka 2008-06-13, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
ale przyjemnie czyta się takie wiadomości tym bardziej, że jesteście 6 tygodni przede mną i mam wyobrażenie co mnie czeka częściej o takie relacje prosimy
Wysłany: 2008-06-14, 09:51
Będę Was informować co u nas!
Jedyne co mi doskwiera to jakaś skleroza ciażowa
Wciąż o czymś zapominam! Wiem,że miałam mieć wizytę u gin chyba we wtorek,bo do poniedz. mam L4 ale nie wiem na którą i muszę dzwonić!
...wszystko dlatego ,że tym razem nie zapisałam na karteczce!
Poza tym wszystko dobrze!
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 226 dni temu Posty: 162
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-06-14, 20:35
majka, moje najszczersze gratulacje. Kiedy ja rodziłam pierwsze dziecko nie było takiej możliwości, żeby zobaczyć maluszka ale już przy drugim taką możliwośc miałam i podglądałam mojego syneczka co jakiś czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum