Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 413 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 20:49
to już 2 lekarz,poprzedni to nie bardzo wiedział co mi jest i dlaczego.ten jest dobry ale podejścia to on nie ma.no i powiedział że powinnam sie cieszyc że wykryto u mnie wade która zazwyczaj nie zostaje w pore wykryta.jak któraś sie zna to mam zwężenie lewego ujścia tętniczego.najczęściej prowadzi do utraty przytomności,migotania komór co prowadzi do SCD-nagła śmierc sercowa
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 396 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 20:58
anusek napisał/a:
to już 2 lekarz,poprzedni to nie bardzo wiedział co mi jest i dlaczego.ten jest dobry ale podejścia to on nie ma.no i powiedział że powinnam sie cieszyc że wykryto u mnie wade która zazwyczaj nie zostaje w pore wykryta.jak któraś sie zna to mam zwężenie lewego ujścia tętniczego.najczęściej prowadzi do utraty przytomności,migotania komór co prowadzi do SCD-nagła śmierc sercowa
Jeżu to przykre!!!
ale mimo to poszłabym do jeszcze jednego lekarza, niech dokładniej Cię przebada anusek!
przykro mi naprawdę! zrób jeszcze inne badania u innego lekarza, będzie dobrze... ja też musiałam aż 3 lekarzy odwiedzić, aby na koniec dowiedzieć się, że mam zaciśnięte żyły i przez to krew nie dopływa mi do mózgu tak jak trzeba. więc Ty też powinnaś iść do innego lekarza nie poddawaj się!! trzymaj się kochaniutka!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 413 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 23:18
dzięki dziewczyny jakoś sie trzymam,chociaż poza tym same złe rzeczy sie dzieją,dzisiaj to nic nawet nie zjadłam,ach świat mi sie wali,ale jakoś to jest dla mnie największym problemem bo serce mam jedno i życie też,szkół,facetów i koleżanek moge miec jeszcze wiele,na tym sie skupiam i to mnie najbardziej martwi.co nie zmienia faktu że chciałabym miec teraz spokój,a tu ciągle coś,zaczynam wpadac w jakąś depresje,cholera nie powinnam sie denerwowac ale jak to zrobic,nie mam już siły na to wszystko.najchętniej to bym sie obudziła za jakiś rok i to może sie przez ten czas sytuacja poprawi,wczoraj myślałam że gorzej byc nie może,ale tak jak mam napisane na NK nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej,więc dzisiejszy dzień to koszmar jakiś,pogubiłam sie w tym wszystkim,ale nie chce o tym myślec,wole już porozpaczac nad tym że jesetm chora.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 377 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 01:43
anusek, trzymaj sie!I jak trzeba to idz do jeszcze 10 innyc lekarzy przynajmniej bedziesz w 100% pewna czy musisz isc na operacje czy nie?I jakie komplikacje moga powstac dalej!
Kurcze nie znam sie na chorobach serca ale ja nie zostala bym tylko przy tym jednym lekarzu! poszlabym do wszystkich w okolicy!
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 457 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-24, 07:56
anusek napisał/a:
wole już porozpaczac nad tym że jesetm chora.
Anuskuwiem,że to bardzo trudne ale postaraj skupić się nad tym aby podjąć leczenie a nie na tym,że jesteś chora.
Wiesz..........coś na zasadzie szklanki z wodą do połowy pełnej.
Oszczędzaj się i swoje serduszko bo ono jest tylko jedno.
Mi kiedyś kardiolog powiedział,że albo zmienię tryb życia albo wykorkuję.
Nie było to łatwe ale udało się.
Odseparowałam się od złych i niszczących wszystko wokół ludzi, zmieniłam pracę na mniej stresującą i to naprawdę dużo poprawiło!
Teraz nadal staram się tak robić.
Trzymaj się
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 564 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 12:12
anusek, trzymaj się dzielnie, nie poddawaj się smutkowi. Ja się nie poddałam, i tryskam teraz radością, oby jak najdłuzej
Musisz uwierzyć w siebie, ze wszystko się ułoży po Twojej myśli.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 575 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-24, 13:15
anusek, dużo zdrówka życzę i trzymaj sie do sierpnia musi się wszystko pozytywnie zakończyć bo czeka nas wycieczka
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 460 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-04-25, 13:11
Anusek dużo zdrówka, myśl pozytywnie, jak trzeba to idź na operację, i tak jak napisała Dorotka, zmień styl życia, Ty młoda jesteś przeca.
I Zlocik w sierpniu nas czeka.
A już w ogóle nie możesz się zadręczać i myśleć negatywnie, bo wiesz deprecha nie jest dla nas!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum