Olenka, no a ja w szczegolnosci jestem uczulona na tym punkcie bo kiedys chlopak ktorego kochalam zdradzal mnie;( i gdybyt Wojtek mi tak zrobil to ja bym sie juz nie pozbierala..
Tilia, myslalam o tym, jak juz nie wytrzymam gniesc tego w sobie to chyba tak zrobie ale ja jak sie denerwuje to zaraz placz itd a nie chce tego... ojj ciezko mi z tym ale caly czas wierze ze ich juz nic nie laczy!
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 46 dni temu Posty: 315
Profil: Imię: Oleńka
Włosy: blond
Partner: D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-01, 22:35
WweronikaA, oj wydaje mi sie że dobrze Cię rozumiem, też byłam kiedyś z chłopakiem, który potem jak sie okazało miał też inną dziewczyne. Dlatego teraz czesto boje sie że ta historia może się powtórzyć. Ufam mu ale mimo to boje się ...
Olenka, dokladnie ufam mu ale sie boje bo ja to strasznie przezylkam bo dlugo z nim bylam a on mnie zdradzal!
Mam nadzieje ze Wojtek mi tego nie zrobi...
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 261 dni temu Posty: 4194
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-01, 23:24
Zielonooka nie mialam z tym wczesniej stycznosci.. tylko tak gdzie byla metodyka..inni ja maja od swoich promotorow..ja nie.
Wiekszosc o dziwo ma teorie..
mam doła bo nie wyszlo mi kolejne spotkanie w sprawie pracy... ja nie wiem juz co robić? potrzebuje kasy,zeby sie utrzymac a tu lipa tyle podan i nic a najgorsze jest to ze zyje w maalej wsi i jak na okolice raz na miesiac jest ogloszenie gdzies to wtedy 20 osob na jedno miejsce jak ostatnio a wyjechac nie moge bo mam tu moje studia...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 317 dni temu Posty: 1548 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-02, 21:08
Madziuś, podejrzewam że w takiej wsi co druga jest konsultanktą jak nie Avonu to Oriflamu mloda, ale Madziuś, dobrze Ci radzi nie poddawaj się
może nawet spróbować przez pewien czas na umowe zlecenie, nie wolno się załamywać
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 149 dni temu Posty: 159 Skąd: Poznań
Profil: Imię: lily
Wzrost: mała
Włosy: raczej blondy
Stan: mężatka generalnie szczęśliwa
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-03, 23:26
wiadomo, z facetem ech.... ostatnio była tylko wymiana esów, co sie wyżalałam. Teraz cisza. Ja też milczę, by już nie dolewać oliwy do ognia Milczenie tlumacze sobie tym, ze min połączenia z tego cudownego kraju kosztuje 12 zł...
Boję sie tylko, że jutro się rozkleję przy jego rodzicach i wszystko wyryczę, jak zapytaja co pisał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum