Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 133 dni temu Posty: 1097 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-01, 18:40
Mirabelka__22 w życiu nie ma sytuacj bez wyjścia, wiec i ty dasz radę, może znajć do kogoś kontakt, kto miał podobny temat do ciebie itd., napewno jest osoba która ci pomoże, głowa do góry katti
Mirabelka__22, musisz po prostu nad projektem wysiedzieć swoje, nie ma bata. jakie to sa normalne studia? moim zdaniem nie ma co sie zadreczac i trzeba usiasc probowac i robic, bo inaczej nie ruszysz z miejsca. moze teraz wydawac Ci sie,ze to kosmos, ale im dluzej bedziesz go robic bedzie lepiej.
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Karolina86,
Wlasnie pojechal odemnie Wojtek. Potrzebowalam takiej bliskosci ostatnio bardzo tego potrzebuje dlatego ze zrobilam cos zlego a dokladniej jego byla panna (nie byli tak na prawde ze soba taka przelotna znajomosc) zmienila nr telefonu a on ma jej nowy nr a mowil ze nie ma z nia kontaktu itd. wiem ze zle zrobilam ze to sprawdzilam i teraz sie zamartwiam przez to potrzebuje takiej bliskosci a on nie potrafi mi jej dac...
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Wysłany: 2008-12-01, 22:15
WweronikaA, a rozmawialaś z nim o tym, powiedziałas mu o tym że potrzebujesz jego bliskości? dlaczego ty sie obwinasz przeciesz ty nic złego nie zrobiłaś, bo to jest tak jeśli człowiek zrobi cos złego to za wszelka cene bedzie chciał to ukryć, a twoj chłopak jesl zareagował niegatywnie na tą wiad., ze ty wiesz że on ma"byłej' nr tel., to widać że się czegos obawiał. Widzę ze sie bojisz że utracisz jego miłoś wobec ciebie, proponuje szczerze o tym porozmawiać, takie rozmowa powinna zblizyc was do siebie... będzie dobrze, bo miłość to najlepszy środek znieczulajacy
Karolina86, nie zrozumialas mnie kochana. on nie wie ze ja sprawdzilam jego tel a dokladniej ksiazke telefoniczna. mi sie wydaje ze to ona do niego dzwoni.. ehh no boje sie ze go strace bo ja straszna zazdrosnica jestem i boje sie ze on sie tego przestraszy i ucieknie mi:( a nie chce z nim o tyym gadac bo musialabym sie przyznac ze mu sprawdzilam tel. oooj niech mnie ktyos przytuli;(
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Wysłany: 2008-12-01, 22:23
proszę wedle życzenia to mu o tym nie mów (wiem ze ciężko ci bedzie z tym żyć, ale lepszy rydz...) a o tym że brakuje ci jego bliskości możesz mu chyba powiedzieć
ja mu mowie ze chce sie poprzytulac to on mi mowi ze tylko jedno mi w glowie. no oczywiscie mowi to na zarty i mnie przytuli ale ja potrzebuje takiego przytulenia bez proszenia zeby sam z siebie mnie przytulal a to zadkosc.... ojjj taka jego natura.... a za przytulaski dziekuje:)
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 46 dni temu Posty: 315
Profil: Imię: Oleńka
Włosy: blond
Partner: D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-01, 22:27
WweronikaA napisał/a:
Karolina86, bo ja straszna zazdrosnica jestem
hehe chyba jak kazda z nas Ja ostatnio wkurzylam sie na D. po tym jak sie dowiedzialam ze wyladowal na domowce u dziewczyny, ktora kiedys probowała do niego podbic. Tez na poczatku chyba troche przesadzilam, bo wiem ze on mnie kocha i nie liczy sie dla Niego nikt inny.
No ale taka juz nasza natura. Zazdrośnice !
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 345 dni temu Posty: 1782
Wysłany: 2008-12-01, 22:30
WweronikaA, a gdybyś "przypadkiem" przy nim pobawiła się telefonem i "przypadkiem" znalazła ten numer i go wprost spytała?przecież nie musi wiedzieć,że to już wcześniej zrobiłaś...
Wysłany: 2008-12-01, 22:33
WweronikaA, właśnie m.in. tym różnim się od facetów, ze my potrzebujemy takiego zwykłego przytulenia, spąntanicznego buziaczka i miłego słowka, niestety faceci nie zawsze są pod tym wzgledem domyślni, no ale my jak to my potrafimy im o tym przypomnieć Olenka, taaaaa zazdrość, chyba nam kobietom trzeba ją w życiorys wpisać <żart>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum