Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 241 dni temu Posty: 244 Skąd: Grodzisk Maz.
Profil: Stan: mężatka
Partner: Sławek
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-28, 19:19
Dzięki Madziuśna początku nie wiedziałam jakie będa konsekwencje tego wzrostu i jak sie będzie rozwijał, ale teraz jak patrze na niego jaki jest słodki i mądry i cudowny to już jest ok Przecież nie każdy musi byc jakims dryblasem
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 133 dni temu Posty: 1097 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-28, 19:49
monika34, ja ma koleżanka która miał tem sam problem co twój syn, wieku 15 lat mała tylko 110cm wzrostu, nie wygladał jak nastolatka, nie rozwjały się równiez cechy typowe dla kobiet biust itd., przyjmowała leki i tak w wieku 17 urosła do 150cm, leki jej pomogł i teraz jest bardzo szcześliwa kobietą (ma 21l) więc się nie martw z twoim synem również będzie dobrze, leki mu pomogą, pamiętaj wiara czyni cuda, ważne aby go wspierać a będzie dobrze, wzros nie jest ważny liczy się to co ma się w tak tak również życzę zdrówka dla synka Ciebie i całej twojej rodzinki monika34, Madziuś, nie dziękować bo miedzy innymi jesteśmy tu po to aby się wspierać
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 241 dni temu Posty: 244 Skąd: Grodzisk Maz.
Profil: Stan: mężatka
Partner: Sławek
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-28, 20:12
wczoraj pisząc na forum , że jest tu cudownie , nie myliłam się
Dziewczyny ciesze sie , że mogłam Was poznać wirtualnie a być może kiedys się zgadamy i urządzimy spotkanie Babskiego Światka
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 281 dni temu Posty: 3629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-12-01, 08:03
Mirabelka__22 napisał/a:
Obawiam sie ze nie dam rady napisac pracy..
dasz radę, dasz...ja sie motałam z moją pracą magisterską...mówiłam sobie, że mam czas, że zdążę, przy 2 dzieci nie było łatwo usiąść w spokoju...
nagle zostało mi mało czasu i napisałam pracę w 2 tygodnie...a Tobie zostało dużo więcej, więc luzzzzzz siostro
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 261 dni temu Posty: 4194
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-01, 15:39
Tylko sytuacja wyglada tak ze ja nie mam przepisac ksiazki ale zrobic projekt..
Dzis sie dowiedzialam ze wszystkim pozmieniali tematy zeby projektow nie bylo. A ci co nadal je maja dostali metodyke obliczen
I to od bardzo wymagajacej profesor..wiec wynika z tego ze ja tez taka powinnam dostac i tak bym sobie jakos poradzila..a sama jej nie wymysle.. wiec jestem na starcie spalona..
Nigdy nie robilam projektu na zasadzie tak to urzadzenie wyglada i prosze zrobic..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum