Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Mam doła :(
Autor Wiadomość
Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 383 dni temu

Profil:
Włosy: brązowe
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-09-22, 13:56   

Mirabelka__22, a nie możesz zaczac jakoś pracować i wtedy od rodziców mniej kasy będziesz brała?

REKLAMA

Karolina86 
Zakręcona :-P

Informacje:
Dołączyła 96 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-09-22, 18:02   

Mirabelka__22 Twoje życie a raczej sytuację z niego w pewnym stponiu są podobne do moich. Wiesz co ja wtedy robię, wychodzę i newt nie komentuję bo wtedy powstaje kłótnia, idę do siebie dzwonie po ludziskach aby się wygadać włączam muzyczkę i jakoś mi to mija, ewentualnie wychodzęz domu to mnie odpreża i nie pozwala myśleć o tym co było. Rano ja wstaje to temat mija i jest good.

Jedni widzą las, zaś inni drzewa :)

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2008-09-22, 18:12   

Zielonooka, mam zbyt ciezki kierunek.. A teraz jeszcze praca dyplomowa.. Kazdy kto pracoawl mial pozniej problem z zaliczeniami.. Nawet Ci zdolni.

Karolina86, hmm.. Mowilam jej ze nie chce sluchac, ale to nie dziala. Bo przeciez oni daja mi kase. To mam robic co kaza :-(

[ Dodano: 2008-09-22, 19:13 ]
Nie chodzi o to ile biore, ale ze biore..

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 383 dni temu

Profil:
Włosy: brązowe
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-09-22, 18:17   

Mirabelka__22, tez mam cięzki i czasochłonny mocno kierunek i wszyscy mi mówili, że się nie da, bo on jest absorbujący i siedzi się po nocach, a jednak dało się trochę chociaż pracować.

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2008-09-22, 18:22   

Zielonooka, za pol roku koncze wiec juz niech takzostanie. Mam i tak tylko pol roku na napisanie pracy. A to nie bedzie latwe. A pozniej nie dzienne napewno, bo sie zastanawialam. A widze ze nie ma nad czym, bo nie mam wyboru.

Roxi 
ustabilizowana;>

Informacje:
Dołączyła 78 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-09-29, 14:12   

Zielonooka napisał/a:
Mirabelka__22, tez mam cięzki i czasochłonny mocno kierunek i wszyscy mi mówili, że się nie da, bo on jest absorbujący i siedzi się po nocach, a jednak dało się trochę chociaż pracować.

Ja studiuję prawo, jestem na 5 roku, a mimo to od 2 roku cały czas pracuję, dałąm jakoś radę, ale skoro mirabelko mówiesz, że za pół roku kończysz, to ok, skończysz studia i będzie ok, znajdzisz szybako jakąs pracę, głowa do góry!! :-P ;-)

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2008-10-01, 14:00   

Roxi napisał/a:
znajdzisz szybako jakąs pracę, głowa do góry!!

Mam nadzieje ze sie uda:)

Roxi 
ustabilizowana;>

Informacje:
Dołączyła 78 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-10-01, 15:30   

Mirabelka__22, no i tak trzymaj, a jestem pewna, że wszystko się ułoży!!

Madziuś 
:-)

Informacje:
Dołączyła 13 dni temu

Profil:
Imię: Magda
Wzrost: 166 cm
Włosy: Brąz
Stan: Zajęta :P
Partner: Darek
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-28, 09:48   

Dziewczyny postanowiłam się wygadac,bo w sumie nie mam komu..Od 8 lat choruję na cukrzyce.Pogodziłam się z tą chorobą,chodz nie do końca.Ostatnio znów zadaję sobie pytania "Dlaczego właśnie ja?""Dlaczego tak musi byc?" No ale co zrobic takie życie.

Kiedyś tak o siebie nie dbałam jak teraz,nie zdawałam sobie sprawy czym jest cukrzyca,poprostu to olewałam.Ale wszystko się zmieniło,gdy poznałam Darka..zaczełam o siebie dbac,czytac o cukrzycy jak najwięcej.

Darkowi nie przeszkadza,że choruję na cukrzycę..bynajmniej tak mówi.Ale ja mam jakieś wyrzuty sumienia,że on zasługuję na lepszą dziewczyną,która będzię zdrowa,z którą będzię miał normalne życie..a ja jestem dla niego i będę w przyszłości jakimś obciążeniem..

Kochamy się bardzo..nie wyobrażam sobie życia bez Niego.Jest bardzo dobrym,wporządku chłopakiem..jest najukochańszy,najsłodszy itp.Dba o mnie,stara się strasznie..Widzę to,i doceniam.Można powiedziec,że jest chłopakiem na medal :!: Owszem,ma też swoje za uszami..jak każdy no ale i tak bym go nie oddała za żadne skarby.

Przepraszam Was dziewczyny,że musicie to czytac,wysłuchiwac mojego marudzenia..

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 523 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Nastrój:
zla

Wysłany: 2008-11-28, 09:53   

Madziuś, po pierwsze
Madziuś napisał/a:
Przepraszam Was dziewczyny,że musicie to czytac,wysłuchiwac mojego marudzenia..
nie przepraszaj bo od tego jest ten temat i my tutaj aby Cię wysłuszac no i jak sie uda wesprzec lub doradzić

Madziuś napisał/a:
Ale wszystko się zmieniło,gdy poznałam Darka..zaczełam o siebie dbac,czytac o cukrzycy jak najwięcej.
to bardzo dobrze świadczy o Tobie rozumiem , że bierzesz leki i kontrolujesz poziom cukru we krwi

Madziuś napisał/a:
Darkowi nie przeszkadza,że choruję na cukrzycę..bynajmniej tak

faceci jak mówia to tak mysla to nasza kobieca domena dopowiadac sobie coś czego często nie ma
Madziuś napisał/a:
Ale ja mam jakieś wyrzuty sumienia,że on zasługuję na lepszą dziewczyną,która będzię zdrowa,z którą będzię miał normalne życie..a ja jestem dla niego i będę w przyszłości jakimś obciążeniem..
moim zdaniem ranisz w ten sposób siebie i Jego tez jesli dasz mu odczuc , że nie wierzysz w Jego uczucia bo z tego co piszesz to fajny i rozsądny chłopak ;-) więc ciesz się tą miłościa i nie zadreczaj ;*

Karen 

Informacje:
Dołączyła 16 dni temu

Profil:
Imię: P.
Wzrost: 171
Włosy: ciemny brąz
Partner: E. :)
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-11-28, 10:01   

Roxi napisał/a:
Zielonooka napisał/a:

Ja studiuję prawo, jestem na 5 roku, a mimo to od 2 roku cały czas pracuję, dałąm jakoś radę, ale skoro mirabelko mówiesz, że za pół roku kończysz, to ok, skończysz studia i będzie ok, znajdzisz szybako jakąs pracę, głowa do góry!! :-P ;-)

Bardzo trudny kierunek- podziwiam. ja studiuje filologie angielska- tez jest ciezki widac chociazby po tym ze pierwszym roku zostalo nas.... 1/3 ...........

Karolina86 
Zakręcona :-P

Informacje:
Dołączyła 96 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-11-28, 17:26   

Madziuś, kochan nasza posłuchaj, jak sama wiesz choroba nie wybiera, a życię lubi nas doświadcza w różny sposób, dlatego o nic sie nie obwiniaj, to nie twoja wina, tak się stało i z tym trzeba sie pogodzić, nigdy nie bedziesz dla nikogo ciężarem, moja bratowa też ma cukrzycę ma dwójkę wspaniałych córeczek, szczerze to ona nie daje po sobie poznac ze ma cukrzycę przeszczega diety itd., i wszystko jest oki. Wiesz jak człowiek bardzo kocha to żadne utrudnienia w życiu niepozwola mu przestać kochac dlatego głowa do góry i uśmiech na twarzy :mrgreen: ciesz się z tego że jesteście razem, bo to pięknie i tylko to się liczy <pocieszacz>

Jedni widzą las, zaś inni drzewa :)

Madziuś 

Informacje:
Dołączyła 13 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-28, 17:35   

Karolina86, dziękuję :) Jesteście super..ciesze się,że mogę na Was liczyc.Nie chciałam się jakoś otworzyc przed nikim innym,przed Wami jakoś łatwiej.

Myślałam,że mnie odepchniecie,nie będziecie ze mną chcieli rozmawiac.Ale się myliłam :-)

monika34 

Informacje:
Dołączyła 204 dni temu

Profil:
Stan: mężatka
Partner: Sławek
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-11-28, 18:55   

Madziuś wszyscy ludzie muszą wreszcie zrozumiec , że nie można ludzi chorych omijać z daleka.Oni sa przeciez tacy sami jak my tylko mają jedna "zaletę" więcej niż my.Tym bardziej cieszy mnie to , że na tym forum sa same porządne forumowiczki :-)

Ja mam pewne problemy z dzieckiem to wiem co mówię. <bezradny>

Madziuś 

Informacje:
Dołączyła 13 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-28, 19:03   

monika34, oj przykro mi bardzo..A jakie masz problemy ? Jeśli mogę wiedziec,jeśli nie chcesz odpowiadac to oki,zrozumiem :) Nie chce byc wścipska.

Odpowiedz do tematu