Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 321 dni temu Posty: 4290 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-15, 16:55
katti napisał/a:
nie mam nawet z kim pozadnie pogadac
no a te wszytskie babolki tutaj?Przecia my zawsze chetnie z Toba pogadamy i czasem mozemy dowiedziec sie czegos od ciebie,a czasem ty od nas....
katti napisał/a:
mam 23 lata nie wiem wszystkiego.
chocbys miala i ze 100 to wszystkiego tez nie bedziesz iwedziala,nikt nie wie wszystkiego a czlowiek sie uczy do konca zycia
katti napisał/a:
na poczatku wszyscy byli ze mna......a teraz...... zostalam sama.......
no nie tak do konca sama Katti,moze nie znamy sie osobiscie i byc moze nigdy sie nie poznamy tak w realu,ale my myslami jestesmy z Toba
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-07-15, 16:59
Agula napisał/a:
możesz na mnie liczyć kochana!
Wiem
skinnybitch napisał/a:
Jak tylko bedziemy mogly to cie wesprzemy Pamietasz o tym
Pamietam
Poprostu ja naprawde nie daje sobie rady nie radze sobie sama ..... czuje, ze potzrebuje pomocy.......
Probowalam powiedziec siostrze, zeby mi pomogla....... a Ona mi kiedys powiedziala w twarz, ze mam co chcialam i na co zasluzylam (sytuacja z M ) Tyle ze Ja go pokochalam nie wiedzac o tym wszystkim....
_________________ ...Dotykiem samym byłam,
Kochaniem samym wtedy,
szeptaniem, po wodzie chodziłam
chcę Cię takiego jak kiedyś....
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 255 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-15, 17:05
Cytat:
a Ona mi kiedys powiedziala w twarz, ze mam co chcialam i na co zasluzylam (sytuacja z M ) Tyle ze Ja go pokochalam nie wiedzac o tym wszystkim....
Oj nie ładnie sie zachowała, oj nie ładnie, jak mogła tak powiedzieć? przecież nikt nie zasługuje na coś takiego, na to by cierpieć i być samotnym nikt!!! nie miała prawa tak powiedzieć.. oj bym jej odpowiedziała.. słownictwo by u mnie leciało.. no, co za.... sorka, że tak pisze o Twojej siostrze.. ale ten tekst mnie wkurzył.. bo jak można tak powiedzieć..?
kochana nie zasłużyłaś na to nikt nie zasługuje.. zasługujesz na księcia z bajki.. i znajdziesz go!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 125 dni temu Posty: 830 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-07-15, 17:05
Moze siostra ci tak powiedziala bo czula sie zle i bylo jej przykro ze facet tak cie zranil...Wiem ze to zakrecone ale czasem w ten wlasnie sposob ludzie okazuja emocje...Moze uwazala ze tobie sie nigdy cos takiego nie przydazy i bardzo ja to dotknelo...Trochu zamieszalam ale rozumiem po czesci dlaczego tak powiedziala...Fakt ze nie powinna cie jeszcze bardziej dobijac ale coz zdarza sie i tak....
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-15, 17:10
katti, czasem tak jest że zawodzi nas rodzina ale nigdy nie jesteśmy sami zawsze znajdzie sie ktoś kto na wesprze i pocieszy jeśli masz problem pisz tu zawsze znajdzie sie ktoś kto wesprze cię dobry słowem bo my jesteśmy taka wirtualną rodzina stworzona by wspólnie sie cieszyć i wspólnie sobie pomagać.. nie łam sie że nie wiesz wszystkiego jeśli coś cię martwi napisz znajdziemy nierozwiane wspólnie..
katti napisał/a:
Poprostu ja naprawde nie daje sobie rady
nikt nie oczekuj e od ciebie że będziesz nad człowiekiem i ze wszystkimi sobie poradzisz i pozwól sobie być słabą.... my będziemy cię wspierać byś była silna....
katti, kochanie wiesz ze na mnie mozesz zawsze liczyc... napisz na priva kiedy tylko masz ochote... mozesz mi sie zalic i zalic... a ja postram ci si epomoc.. podobnie ja nasza kochana Agula
[ Dodano: 2008-07-15, 17:12 ]
fajna babka napisał/a:
nikt nie oczekuj e od ciebie że będziesz nad człowiekiem i ze wszystkimi sobie poradzisz i pozwól sobie być słabą....
slabosc to oznaka czlowieczenstwa... nie musisz byc caly czas silna... pozatym to nawet niemozliwe... kazdy ma pewne granice wytrzymalosci.. kazdy kiedys peka... i to nic zlego.. wrecz przeciwnie.. to bardzo ludzkie...
Profil:
Wysłany: 2008-07-15, 17:35
saja napisał/a:
nie musisz byc caly czas silna... pozatym to nawet niemozliwe... kazdy ma pewne granice wytrzymalosci.. kazdy kiedys peka... i to nic zlego.. wrecz przeciwnie.. to bardzo ludzkie...
Zawsze możesz śmiało tu pisać, albo do którejś z nas po prostu wysłać priva, chętnie Ci pomożemy. Ludzie myślą, że Ty już to przeszłaś, ale to i on będzie w Tobie jeszcze długo siedzieć, bardzo dobrze, że umiesz poprosić o pomoc, nie zrażaj się odmową siostry!
Mam mega doła nie chcę jednak pisac o co chodzi bo to długa historia
Powiem tylko , że nie dotyczy Krzyska ani pracy
Oby szybko sie z tym uporac bo nienawidze tak sie czuć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum