Informacje: Dołączyła 302 dni temu Posty: 353 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-10, 10:07
Mirabelka__22 napisał/a:
Nie musisz tak sie czuc. Ty masz slaby slch, ja nosze okulary, ale czy to znaczy ze nikt mnie przez to nie pokocha? Nie ma ludzi bez wad. I kazdy wierzy ze tego kogos wspanialego znajdzie...
no i tu się zgodzę w pełni, ja też okulary noszę i jeszcze jak spotkałam swojego Marcina to miałam straszne problemy z cerą (jednym słowem pryszcz na pryszczu) szczuplutka nie jestem i stwierdziłam że nie ma co tylko jestem jaka jestem i już a jak się komuś nie podoba to niech spada.... To że ktoś ma jakieś wady to nie znaczy że nikt go nie pokocha, wręcz przeciwnie... a najważniejsze żebyś sama siebie zaakceptowała, i pomyśl jaki sens być z kimś kto Cię tak traktuje? nie lepiej rozejrzeć się za kimś kto Cię pokocha, i będzie kochał taką jaką jesteś , bez udawania i starania się niewiadomo o jaki wygląd.....
bo tak szczerze powiedziawszy to prędzej czy później każda z nas się zestarzeje, może przytyje, będzie miała zmarszczki i co tam jeszcze a wtedy musi być przy Tobie ktoś kto kocha Twoją duszę, serducho i w kim masz przyjaciela, a nie kogoś kto kocha tylko i wyłącznie Twój wygląd...
nie wiem czy dobrze ujęłam to co chciałam przekazać ale mam nadzieję ze zrozumiałyście mnie dobrze:D
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 229 dni temu Posty: 1082 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-10, 10:21
agaZgaga na pocieszenie powiem ci ze ja np mam nochal taki wielki ze moge nim gasic swiatlo w pokoju bez uzycia rak... i tez dlugo mialam problemy ze znalezieniem faceta...ale otworzylam sie na ludzi zaczelam imprezowac i nie bac sie nowych znajomosci i okazalo sie ze ludzie wcale na ten moj nos uwagi nie zwracali...a jak znalazl sie moj ksiaze i powiedzial ze ten moj nos kocha nad zycie to ja sama nauczylam sie go akceptowac i wiele wiele innych rzeczy w sobie
Informacje: Dołączyła 180 dni temu Posty: 13 Skąd: z nikąd
Profil: Wzrost: 183
Włosy: można powiedzieć że blond;)
Stan: sama ale nie samotna:)
Wysłany: 2008-06-10, 10:40
heh może nie jestem aż taka super brzydka...mówią mi że jestem bardzo wysoka i szczupła i to jest mój atut ale ja jakoś nie potrafię otworzyć się na płeć przeciwną w towarzystwie dziewczyn jestem śmiała i wyluzowana a gdy na horyzoncie pojawi się jakiś przystojniak jestem nieśmiała i skrępowana i czerwonaaaaaa
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 359 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-10, 10:50
Macie rację kochane!
jestem naprawdę idiotką, trzymam się kogoś na siłę, kto tak naprawdę mnie nie szanuje... kocham kogoś, kto tak naprawdę ma mnie w głębokim poszanowaniu, tak głębokim, że nawet tam hemoroidy już nie urzędują.. zadręczam się nie potrzebnie robie sobie nadzieję też bez powodu, bo wiadomo, że z tego nic nie będzie..
ja mam lekki niedosłuch i noszę aparat w lewym uchu.. którego nie widać nawet jak mam kite zrobioną, tak więc tak jak piszecie.. zacznę go mieć w d.. sam w tedy da za wygrane i wówczas może inaczej spojrzę na swoje życie.. może bardziej przez różowe okulary.. zacznę bardziej w siebie wierzyć mam nadzieję, że tak będzie..
dziękuję Wam dziewczyny bardzo gorąco za te słowa pocieszenia.. macie racje.. nie jest tak źle!
bardzo mi przykro, że też macie problemy zdrowotne... gdybym mogła Wam jakoś pomóc to na pewno bym pomogła..
Ech! myślałam i jak zwykle jak taka idiotka wierzyłam, że jemu naprawdę na mnie zależy.. a tu.. okazuje się, że zależy mu jedynie na a nie na mnie na mojej osobie..kurcze!! dlaczego Ci faceci tacy muszą być..? tu jestem bezradna bo nie rozumiem ich w ogóle, dlaczego patrzą tylko na urodę wygląd figurę a nie na wnętrze.. przecież wiadomo, że ludzie się starzeją i na stare lata gorzej słyszą, widzę itp zaczynają mieć zmarszczki, i inne choroby skórne itp..
naprawdę ich nie rozumiem.. absolutnie.. ale co mi tam.. jeśli jest mi pisana samotność, trudno będę samotna.. pogodzę się z tym losem.. mam tylko nadzieję, że wówczas długo nie pożyję..
ale jak każdy człowiek szukam drugiej połówki, szukam drugiej osoby, z którą mógłabym przejść przez to życie razem a nie samemu...tylko teraz tak się porobiło.. przez te media przede wszystkim oni są winni, bo reklamowali tylko piękne zgrabne szczupłe kobiety i przez to faceci szukają właśnie takich ideałów.. a, co mają powiedzieć takie jak my? nic! tylko czekać, aż znajdzie się ktoś, kto naprawdę patrzy bardziej trzeźwo na życie i świat i potrafi kochać człowieka i jego duszę a nie ciało i portfel!!
tego Wam wszystkim bardzo szczerze życzę, abyście tak właśnie w życiu mieli..
I jeszcze raz bardzo gorąco dziękuję Wam za to, że pocieszyłyście mnie i dodałyście mi skrzydeł i wiary!!! jesteście kochane!!!
Ostatnio zmieniony przez Agula 2008-06-10, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 229 dni temu Posty: 1082 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-10, 10:59
Agula jestes cudowna kobietka a to ze trafilas na takiego dupka sie zdarza bardzo czesto nawet...ja tez to przechodzilam....Ale nie mozesz tracic wiary w siebie...nie tylko ten jeden facet jest na swiecie znajdzie sie taki co cie doceni i bedzie szanowal...a ten twoj niech zaluje bo wypuscil z reki drogocenny skarb i juz nigdy takiego nie bedzie mial
[ Dodano: 2008-06-10, 10:59 ] agaZgaga, i tak trzymac
Cocojambo i do przodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum