Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Mam doła :(
Autor Wiadomość
Kahela 

Informacje:
Dołączyła 244 dni temu

Profil:
Imię: Mila
Partner: L.

Wysłany: 2008-06-10, 09:31   

agaZgaga, przyjdzie czas i trafisz na swojego księcia, więc się nie martw <przytul>

REKLAMA

Pachulka 

Informacje:
Dołączyła 302 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-06-10, 10:07   

Mirabelka__22 napisał/a:
Nie musisz tak sie czuc. Ty masz slaby slch, ja nosze okulary, ale czy to znaczy ze nikt mnie przez to nie pokocha? Nie ma ludzi bez wad. I kazdy wierzy ze tego kogos wspanialego znajdzie...

no i tu się zgodzę w pełni, ja też okulary noszę i jeszcze jak spotkałam swojego Marcina to miałam straszne problemy z cerą (jednym słowem pryszcz na pryszczu) szczuplutka nie jestem i stwierdziłam że nie ma co tylko jestem jaka jestem i już a jak się komuś nie podoba to niech spada.... To że ktoś ma jakieś wady to nie znaczy że nikt go nie pokocha, wręcz przeciwnie... a najważniejsze żebyś sama siebie zaakceptowała, i pomyśl jaki sens być z kimś kto Cię tak traktuje? nie lepiej rozejrzeć się za kimś kto Cię pokocha, i będzie kochał taką jaką jesteś , bez udawania i starania się niewiadomo o jaki wygląd.....

bo tak szczerze powiedziawszy to prędzej czy później każda z nas się zestarzeje, może przytyje, będzie miała zmarszczki i co tam jeszcze a wtedy musi być przy Tobie ktoś kto kocha Twoją duszę, serducho i w kim masz przyjaciela, a nie kogoś kto kocha tylko i wyłącznie Twój wygląd...

nie wiem czy dobrze ujęłam to co chciałam przekazać ale mam nadzieję ze zrozumiałyście mnie dobrze:D

skinnybitch 
TERMINATOR!!!

Informacje:
Dołączyła 229 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-06-10, 10:21   

agaZgaga na pocieszenie powiem ci ze ja np mam nochal taki wielki ze moge nim gasic swiatlo w pokoju bez uzycia rak... :mrgreen: i tez dlugo mialam problemy ze znalezieniem faceta...ale otworzylam sie na ludzi zaczelam imprezowac i nie bac sie nowych znajomosci i okazalo sie ze ludzie wcale na ten moj nos uwagi nie zwracali...a jak znalazl sie moj ksiaze i powiedzial ze ten moj nos kocha nad zycie to ja sama nauczylam sie go akceptowac i wiele wiele innych rzeczy w sobie :mrgreen:

agaZgaga 

Informacje:
Dołączyła 180 dni temu

Profil:
Wzrost: 183
Włosy: można powiedzieć że blond;)
Stan: sama ale nie samotna:)

Wysłany: 2008-06-10, 10:40   

heh może nie jestem aż taka super brzydka...mówią mi że jestem bardzo wysoka i szczupła i to jest mój atut ale ja jakoś nie potrafię otworzyć się na płeć przeciwną :-/ w towarzystwie dziewczyn jestem śmiała i wyluzowana a gdy na horyzoncie pojawi się jakiś przystojniak jestem nieśmiała i skrępowana i czerwonaaaaaa :oops:

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 523 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Nastrój:
zla

Wysłany: 2008-06-10, 10:47   

Proponuje przejrzec ten temat
http://babskiswiat.net/kompleksy-vt390,30.htm a od razu bedzie Wam lepiej

skinnybitch 
TERMINATOR!!!

Informacje:
Dołączyła 229 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-06-10, 10:48   

To musisz poznawac duzo nowych ludzi i jakos ten wstyd minie.... :mrgreen: Powtarzaj sobie" moge wszystko" i bedzie ok :lol: :-P

Agula 

Informacje:
Dołączyła 359 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-06-10, 10:50   

Macie rację kochane!
jestem naprawdę idiotką, trzymam się kogoś na siłę, kto tak naprawdę mnie nie szanuje... kocham kogoś, kto tak naprawdę ma mnie w głębokim poszanowaniu, tak głębokim, że nawet tam hemoroidy już nie urzędują.. zadręczam się nie potrzebnie robie sobie nadzieję też bez powodu, bo wiadomo, że z tego nic nie będzie..
ja mam lekki niedosłuch i noszę aparat w lewym uchu.. którego nie widać nawet jak mam kite zrobioną, tak więc tak jak piszecie.. zacznę go mieć w d.. sam w tedy da za wygrane i wówczas może inaczej spojrzę na swoje życie.. może bardziej przez różowe okulary.. zacznę bardziej w siebie wierzyć mam nadzieję, że tak będzie..
dziękuję Wam dziewczyny bardzo gorąco za te słowa pocieszenia.. macie racje.. nie jest tak źle! ;*
bardzo mi przykro, że też macie problemy zdrowotne... ;* gdybym mogła Wam jakoś pomóc to na pewno bym pomogła.. ;*

Ech! myślałam i jak zwykle jak taka idiotka wierzyłam, że jemu naprawdę na mnie zależy.. a tu.. okazuje się, że zależy mu jedynie na <sex> a nie na mnie na mojej osobie..kurcze!! dlaczego Ci faceci tacy muszą być..? :-x <bezradny> tu jestem bezradna bo nie rozumiem ich w ogóle, dlaczego patrzą tylko na urodę wygląd figurę a nie na wnętrze.. przecież wiadomo, że ludzie się starzeją i na stare lata gorzej słyszą, widzę itp zaczynają mieć zmarszczki, i inne choroby skórne itp..
naprawdę ich nie rozumiem.. absolutnie.. ale co mi tam.. jeśli jest mi pisana samotność, trudno <bezradny> będę samotna.. pogodzę się z tym losem.. mam tylko nadzieję, że wówczas długo nie pożyję..

ale jak każdy człowiek szukam drugiej połówki, szukam drugiej osoby, z którą mógłabym przejść przez to życie razem a nie samemu...tylko teraz tak się porobiło.. przez te media przede wszystkim oni są winni, bo reklamowali tylko piękne zgrabne szczupłe kobiety i przez to faceci szukają właśnie takich ideałów.. a, co mają powiedzieć takie jak my? nic! tylko czekać, aż znajdzie się ktoś, kto naprawdę patrzy bardziej trzeźwo na życie i świat i potrafi kochać człowieka i jego duszę a nie ciało i portfel!!
tego Wam wszystkim bardzo szczerze życzę, abyście tak właśnie w życiu mieli.. ;*
I jeszcze raz bardzo gorąco dziękuję Wam za to, że pocieszyłyście mnie i dodałyście mi skrzydeł i wiary!!! jesteście kochane!!! ;*
Ostatnio zmieniony przez Agula 2008-06-10, 10:53, w całości zmieniany 1 raz  

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 523 dni temu

Profil:
Nastrój:
zla

Wysłany: 2008-06-10, 10:51   

Agula napisał/a:
jak taka idiotka
Agula zbyt ostro siebie oceniasz traktuj siebie z szacunkiem to i inni tez tak Ciebie będa traktować :lol:

Agula 

Informacje:
Dołączyła 359 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-06-10, 10:55   

calineczka napisał/a:
Agula napisał/a:
jak taka idiotka
Agula zbyt ostro siebie oceniasz traktuj siebie z szacunkiem to i inni tez tak Ciebie będa traktować :lol:

no ale czasami tak się czuję bo daję szansę i robie sobie nie potrzebnie nadzieję.. i potem dostaję po d..
ale ok przepraszam już tak nie będę pisać.. ;*

agaZgaga 

Informacje:
Dołączyła 180 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-06-10, 10:56   

No właśnie dam radę!!! wyprostuję plecy i pójdę na spotkanie z życiem:) bo kto jak nie ja lepiej o siebie zadba ;-)

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 523 dni temu

Profil:
Nastrój:
zla

Wysłany: 2008-06-10, 10:57   

agaZgaga napisał/a:
bo kto jak nie ja lepiej o siebie zadba ;-)
<bravoo> <bravoo> <bravoo> <bravoo> <ookk> <ookk> <ookk> i tego sie trzymaj

agaZgaga 

Informacje:
Dołączyła 180 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-06-10, 10:58   

ale będę miała chwile zwątpienia i coś tu naskrobie ;)

skinnybitch 
TERMINATOR!!!

Informacje:
Dołączyła 229 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-06-10, 10:59   

Agula jestes cudowna kobietka a to ze trafilas na takiego dupka sie zdarza bardzo czesto nawet...ja tez to przechodzilam....Ale nie mozesz tracic wiary w siebie...nie tylko ten jeden facet jest na swiecie znajdzie sie taki co cie doceni i bedzie szanowal...a ten twoj niech zaluje bo wypuscil z reki drogocenny skarb i juz nigdy takiego nie bedzie mial :->

[ Dodano: 2008-06-10, 10:59 ]
agaZgaga, i tak trzymac :mrgreen:
Cocojambo i do przodu :-P

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2008-06-10, 18:00   

agaZgaga, jeszcze znajdzie sie ksiaze ktory zdobedzie Twoje serce:)

Moj Mis mial 22 lata jak ja sie pojawilam i tez jestem jego pierwsza:)

Nie liczy sie ilosc ale jakosc. Moze Twoje serce tez jeszcze czeka na kogos wyjatkowego.

Agula 

Informacje:
Dołączyła 359 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-06-10, 18:01   

Mirabelka__22 napisał/a:
Moze Twoje serce tez jeszcze czeka na kogos wyjatkowego

jak każdej z nas!! :->

Odpowiedz do tematu