Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 275 dni temu Posty: 162
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-05-17, 21:49
Dziękuję dziewczynki. Ciężko jest mina seduchu jak jana choroba tym bardziej, że to już moje drugie maleństwo, które straciłam. mam nadzieję że uda mi się podnieść po tym i patrzeć na świat w innych kolorach niższary i czarny.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 271 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-18, 21:36
Aneczka głowa do góry, za jakiś czas, zobaczysz będziesz szczęśliwą mamusią.. tylko nie możesz sie teraz załamać.. będzie dobrze.. mocno trzymam kciuki za Ciebie, wszystko się uda, zobaczysz!
Informacje: Dołączyła 158 dni temu Posty: 163 Skąd: księżyc :D
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: ciemny brąz
Wysłany: 2008-05-21, 23:56
nie wiem Aneczko co czujesz i pewnie nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazic ogromu tego cierpienia, ale ze szczerego serca zycze Ci, aby Bog, w ktorego wierze, zdjal z Ciebie i Twojego meza ten bol.
wyplacz sie. matka, bo bez watpienia bylas dla dzidzi matka, ma prawo oplakac swoje male serduszko. ale kiedys, choc dzis ciezko Ci w to uwierzyc - kiedys skonczy sie Twoja zaloba i znow wyjdzie slonce.
3maj sie. i choc Cie nie znam - przytulam bardzo bardzo cieplo
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-29, 14:57
malenka, [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum