malenka, a w domu chcesz zrobić czy na mieście? postawić możesz zawsze szampana - jest to dość tanie wyjście, jak ja robiłam urodziny na jakieś 15 osób w klubie to właśnie szampana stawiałam i nie uważam, że było to "za mało" albo coś takiego w sam raz a po kieszenie mnie nie pociągnęło za bardzo także może nic straconego
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2069 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-13, 17:24
Agula, chyba nie chce wiedziec co wyprawiałaś w nocy
malenka, wystarczy normalnie wyjsc ze znajomymi na balety albo do knajpy, nie musisz stawiac, co najwyżej jak napisała Kociak- szampana. bez przesady, żeby co urodziny wyprawiać nie wiadomo jakie przyjęcie.
dla Ciebie na pocieszenie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 132 dni temu Posty: 298 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-05-13, 18:28
No chciałam własnie zrobić w knajpie urodzinki dla paru osób, ale macie racje, ten szampan to nie jest taki głupi pomysł dzięki za te wszytskie piwka i driny które mi postawiłyście
Informacje: Dołączyła 98 dni temu Posty: 163 Skąd: księżyc :D
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: ciemny brąz
Wysłany: 2008-05-14, 21:02
Chyba przyszła kolej na mnie...
generalnie nie lubie uzalac sie na soba, ale juz nie moge wytrzymac.
za duzo mi sie na glowe zwalilo i nie moge sobie z tym poradzic. wiele spraw mi nie wychodzi, co sie czegos podejme, to mi sie nie udaje. a po ktorejs porazce ciezko wierzyc dalej w siebie. robie dobra mine do zlej gry, ale nie jest dobrze.zeby mi chociaz jedna rzecz w tym trudnym dla mnie okresie wyszla [wychodzę z choroby]. tylko jedna. wcale nie prosze o wszystko, wszelkie skarby, manne z nieba. niech choc jeden raz moj wysilek nie pojdzie na marne. w jakiejkolwiek dziedzinie.
mam 18 lat i juz jestem zmeczona zyciem. jestem chyba najbardziej nieszczesliwym czlowiekiem na tej ziemi
niechby ktos zdjal ze mnie wszystkie te problemy choc na jeden dzien.. jeden jedyny dzien, zebym mogla od tego odetchnac.......... (((((((((
Informacje: Dołączyła 98 dni temu Posty: 163 Skąd: księżyc :D
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: ciemny brąz
Wysłany: 2008-05-14, 21:27
dziękuję dziewczyny za miłe słowa.. Boze jak to dobrze ze ktos obcy chocby dobrym slowem wesprze... dziekuje.
wychodze z depresji. ktos moze nie uznac tego z chorobe, ale mnie ona o malo co nie zabila. a wykancza mnie nadal, kazdego dnia. juz bylam prawie na mecie, a to znowu powraca. wczesniej mialam epizod z problemami zywieniowymi, wskutek ktorych w tym tygodniu po pol roku staran udalo sie wywolac normalna miesiaczke.
zebym sie nie nudzila, mam bakterie w organizmie, ktora wywoluje stany zapalne, w moim przypadku stawow. boli jak cholera, a prochami to juz rzygam.....
zdaje do szkoly teatralnej. ciezko sie dostac. jak mi sie nie uda, bede musiala wyjechac [ze wzgledu na chorobe rzadko bywalam w szkole, zdawalm tylko 3 przedmioty na amturze wiec wynik nie bedzie niewiadomo jaki] do pracy do stanow, badz uk, gdzie nie chce wracac. w wakacje pracowalam od 16 roku zycia, a w wieku 17 lat wyjechalam samodzielnie [bez rodzicow, rodziny, tylko ze znajomymi] za granice do pracy. wszystko po to, aby odciazyc rodzicow, ktorzy zwyczajnie nie beda w stanie poslac mnie na studia. mogliby brac dodatkwe prace, ale sa w takim wieku i w takim stanie zdrowia, ze chybabym musiala kazdorazowo splunac w lustro, jakbym pozwolila im sie zacharowywac dla mnie.
musze sobie radzic sama.
nie mam nikogo ... zadnej ukochanej osoby przy sobie. bo albo jestem "za ladna i pewnie zajeta", albo "za madra" albo "ladna, wiec pewnie musi byc glupia".
a idac ulica inni ogladaja sie za mna... Boze gdyby tym ludziom przez mysl przeszlo, co ja teraz czuje, przestaliby sie zachwycac, zazdroscic. Boze, nie mam juz sil. tak mi zle ze soba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum