Informacje: Dołączyła 410 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2008-05-12, 18:52
Olciiia napisał/a:
NudnaBaba czasami jak sie zawezmiesz czy tam wezmiesz za siebie to wtedy dopiero widzisz jaka jestes silana psychicznie ja juz wiele razy tak mialam, mowilam ze nic mi nie wychodzi ale jak zostajeszz sama i wiesz ze wszystko w twoich i tylko w twoich rekach (a w twoim przypadku tak jest ze zdrowiem) to zobaczysz na pewno wyniki beda tez lepsze tylko daj sobie szanse...
Aaa... i jeszcze jedno ci powiem moze to troche glupie i nie tyczy sie tylko pojscia do lekarza czy tylko wszystkiego czego boisz sie podjac, podolac, powiedzial mi to tomek niedawno. W takich sytuacjach trzeba sie zaprzec powiedziec sobie "mam moc" glupie to jak cholera ale mi to juz nie raz pomoglo na poczatku sie z tego smialam... ale jak ktos jest juz zalamany to cos takiego jak najbardziej pomaga... dodaje powera
Mam móc - dziwne to trochę Moje nowe motto
Sama to raczej nigdy nie zostaję, ale duży dom itd to nic się nie skapną. Powiem że od kilku dni regularnie wychodze z psem. Bo nie chciało mi sie wychodzić nawet
Agula napisał/a:
do tego paskudną @ dostałam
A ja dostałam w niedzielę i to do tego w połowie cyklu Czasami tak mam nie wiem czemu...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 406 dni temu Posty: 8709 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-12, 20:14
babka, jedno zdanie, ty silna kobitka jesteś! dasz sobie radę, i wiedz, że tak jak twój kolega, każdy potrafi wziąć się w garść i zacząć działać ja trzymam kciuki a w sumie nawet nie muszę, bo wiem że ty sonie dasz radę !
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 126 dni temu Posty: 3043 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-13, 07:35
Woczoraj wieczorem probowalam jeszcze pogadac z T. o tym problenie ale powiedzial ze jeszcze nie jest gotowy ze mam troszke poczekac, ale z jego zachowanie wnioskuje ze nic gorszego nie moze sie stac takze jestem juz bardziej pozytywnie nastawiona
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 126 dni temu Posty: 3043 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-13, 07:52
dzieki dziewczyny pierwszy raz na tym forum napisalam ze mi sie cos nie uklada i tak milo mi sie na duszy zrobilo bo czuje ze ktos mnie pociesza , nie wiem jak to ujac ale to jest taaak fajne uczucie...
chociaz nie jest to sprawa zycia i smierci chcialyscie mnie pocieszyc
widze ze jestesmy tu wszystkie razem jak swojego rodzaju rodzinka i pomagamy sobie jak mozemy jeszcze raz dziekuje
Supre sie tu czuje
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum