Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-29, 23:13
bo sie w moim życiu pogubiłam,nie wiem jaki teraz mam cel,czy wogóle jakiś mam...bo moje marzenia legły w gruzach,bo już niczego nie moge byc pewna,bo poświęciłam tak wiele i nie wiem po co...bo rok temu straciłam coś bardzo ważnego dla mnie,coś czego teraz pragne ale wiem że to nie jest dobry czas na to.
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 182 dni temu Posty: 897 Skąd: Śląsk
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-04-29, 23:41
anusek, nie wiem o co chodzi, ale powiem Ci, ze ja miałam kryzys od grudnia do kwietnia, ogromny w każdej dziedzinie, a teraz świeci słonce dla mnie i wszystko obróciło sie w pozytywy, łatwo sie mówi, kiedy byłam przygnębiona tyle czasu tak nie myślałam, życie waliło mi sie na głowę, ciężka praca szla sie paść, ale może i dla Ciebie znów zaświeci słonce?
ostatnio byłam szczęśliwa ale jak po tych chwilach coś znowu sie psuje to boli podwójnie.
no to może teraz podwójnie zaświeci ci słoneczko i wreszcie przestanie boleć i nareszcie wszystko będzie tak jak ty sobie tego wymarzyłaś. a teraz uśmiechnij się aniołku
Wybaczcie Po marudzę trochę, może jakoś to wszystko przetrzymam......
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum