Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 521 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-08, 08:48
Widziałam co działo się jak moi rodzice sie rozchodzili,to ja pierwsza wiedziałam ze ojciec ma kochanke..w domu były awantury,latały lustra,talerze kuzwa patologia. Też nigdy nie wyjde za mąż. Nigdy!! Owszem, moge z kimś życ, miec dzieci.. ale na kocią lapę.
W wiekszosci przypadków tej pieprzony papierek wszystko niszczy.Mało jest małżenstw, ktore sie naprawde kochają.Mało takich znam.
Renia, nie martw się... Widocznie ten facet nie jest wart Ciebie. Tak, to boli na pewno wiem bo dwa razy miałam po kilku latach zawod miłosny(4 letni związek to prawie jak małżenstwo)i nie spodziewałam sie , ze np. dostane z pięści w twarz.Nigdy nie przewidzisz tego co się stanie, tak samo jak nigdy do konca nie znasz osoby z ktorą dzielisz życie.
Przykre, ale prawdziwe.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 571 dni temu Posty: 5520 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-07-08, 21:10
renia, to co piszesz jest dla mnie dziwne piszesz zagadkami
Tak z dnia na dzien
Przykro mi, nie wiem co napisac...ale jak Ty sie czujesz? Moze cos sie stalo? Moze On ma kogos innego?
Profil:
Wysłany: 2007-07-08, 21:21
chodzi o to że on mnie bił i poinformowałam moja mamę o tym zajściu po czym moja mama przyjechała po mnie na imprezę rodzinną i mu powiedziała co o tym sądzi nie chciał wtedy ze mną rozmawiać i kazał mi sie wyprowadzić natychmiast do mamy jutro mam jechać po rzeczy inaczej on je wszystkie spali i składa pozew o rozwód z tego wszystkiego nie umie sie pozbierać nie mam apetytu i cały czas nie mam już siły na to wszystko powiedział też że to moja wina że jestem uczuciowa i co jakiś czas jak mam zły dzień to sobie lubie popłakać i jemu to przeszkadza
[ Dodano: 2007-07-08, 22:25 ]
wszyscy mnie pocieszają i mówią ze jeszcze sobie życie ułożę bo mam dopiero 23 lata i nie jestem brzydka
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 515 dni temu Posty: 5
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 1,74
Włosy: brunetka
Stan: mezatka
Wysłany: 2007-07-08, 23:30
Niechce za bardzo wypytywac powodow .ale napwno sa inne powody jeszcze ze twoj maz sie tak zachowuje .Tylko dlatego ze powiedzials mamie ze on cie bije natychmiast kazal ci sie wyprowadzic hmm,w tym jest cos wiecej . .Faceci sa cwani
renia [Usunięty]
Informacje: Wiek: 11
Profil:
Wysłany: 2007-07-09, 05:10
chyba mam już depresje bo już którąś noc z rzędu nie śpię i nie mogę nic jeść cały czas ryczę
dzisiaj jadę po moje rzeczy i zobaczyć czy faktycznie złożył pozew o rozwód boje sie że na zawsze zostanę sama jak ten palec
[ Dodano: 2007-07-09, 06:45 ]
siedzę i pije i pale papierosa mam już dojść chce odejść z tego świata bo życie straciło sens
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum