Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: calineczka
2008-04-20, 19:44
małżeństwo to głupota
Autor Wiadomość
Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 644 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-07-09, 10:15   

Nie bardzo rozumiem o czym tu piszesz... :roll:
Jeszcze kilka dni temu zarzucałaś nas informacjami o slubie, weselu..... a tu po kilku dniach taka informacja?? rozwód??

poza tym, jesli facet Cię bił - to TY powinnaś chcieć rozwodu :!: nie można kochać kogoś i żyć z kimś, kto Cię tak traktuje :!: dziewczyno, masz 23 lata, całe życie przed Tobą :!: Nie daj zmarnować go sobie temu facetowi :!:

REKLAMA

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 462 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-09, 12:29   

Reniu ja też nie bardzo wiem i co chodzi ?? Jak taki powód błahy tzn. poskarżenie się mamie może doprowadzić do takich decyzji. ten facet jest jakiś niepoważny a co do bicia to ni wiem dlaczego tak rozpaczasz? Wiem wiem pewnie go kochasz ale od podniósł na Ciebie rękę a to już bardzo niedobrze. Masz dopiero 23 lata a Ty myślisz, że zostaniesz jak palec?? Przed Toba całe życie, nawet go dobrze nie zaczęłaś. Co mają powiedzieć ludzie, którzy rozchodzą sie po 20 latach swojego małżeństwa gdzie są dzieci. Jak to trudno odbudować swoje życie mając czterdzieści kilka lat. Uszka do góry i nie dręcz się, może to i dobrze że tak to szybko się wyjaśniło, poki nie macie dzieci.

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: Rafiątko
Wysłany: 2007-07-09, 16:10   

Uj, myslałam ,. ze znalazł sobie kogos ale teraz zmienia wszystko.. postac rzeczy....

Reniu, dziwie Ci sie.. na prawde, facet Cie bije a Ty z nim jestes? Oszalałaś!!?? Dziewczyno opanuj sie!!! Masz 23 lata i całe zycie przed toba, nie marnuj go z kims kto Cie nie szanuje!
Ja jak dostałam po 4 latach w twarz to odeszłam bez słowa, bolało- ale nie mogłam byc z kims kto mnie uderzył. UDERZYŁ RAZ, POBIJE KOLEJNY...!! Tak juz jest z tymi damskimi bokserami.
Wiej gdzie pieprz rosnie.

ed- bede obstawała przy tym , ze masz od niego odejsc jak najszybciej. wierz mi... kiedys bedziesz myslała "qwolałam cierpiec po rozstaniu, niz chodzic poobijana"
kurde przykre to... :/

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 650 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-13, 19:32   

Uważam tak samo jak dziewczyny. I zamiast opowiadać i zakładać tematy o depresji weź się w garść i zwiewaj jak najdalej od tego faceta.
Ananas napisał/a:
UDERZYŁ RAZ, POBIJE KOLEJNY...!!
to niestety prawda... a po co tą fotkę wysłałaś? nie rozumiem... nie chcesz odejść bo boisz się, że będziesz sama? całe życie przed Tobą jeszcze, a poza tym ja bym wolała żyć sama niż z facetem który mnie bije i w przyszłości będzie pewnie bił także moje dzieci :roll:

mamusia22 

Informacje:
Dołączyła 436 dni temu

Profil:
Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-13, 21:12   

jak spotkasz tego naprawde jedynego zmienisz zdanie

renia
[Usunięty]

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-07-14, 18:23   

wszystko wróciło do normy stwierdziliśmy ze nie potrafimy żyć bez siebie a wszystkiemu była teściowa czyli jego matka :->

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 644 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-07-14, 19:26   

mamusia22 napisał/a:
jak spotkasz tego naprawde jedynego zmienisz zdanie

do kogo tyczy się to zdanie? kto ma zmienić zdanie i w jakiej sprawie?

Cytat:
wszystko wróciło do normy stwierdziliśmy ze nie potrafimy żyć bez siebie a wszystkiemu była teściowa czyli jego matka

nie napiszę, że się cieszę, bo jeśli prawda jest taka, jaką kilka dni temu nam ją przedstawiłaś, to ja nie będę kibicowała takiemu związkowi...sorry, ale nie jestem zwolenniczką damskich bokserów :roll:

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 650 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-14, 23:48   

Madzia81 napisał/a:
nie napiszę, że się cieszę, bo jeśli prawda jest taka, jaką kilka dni temu nam ją przedstawiłaś, to ja nie będę kibicowała takiemu związkowi...sorry, ale nie jestem zwolenniczką damskich bokserów :roll:
myślę podobnie. a poza tym może się okazać że za miesiąc Twój facet znowu Ci powie, że chce rozwodu... takich słów nie rzuca się na wiatr... No ale to Twoje życie, Reniu...

cerrata 
keep on rockin'

Informacje:
Dołączyła 436 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2007-07-15, 03:10   

renia napisał/a:
wszystko wróciło do normy stwierdziliśmy ze nie potrafimy żyć bez siebie a wszystkiemu była teściowa czyli jego matka :->

przeczytałam cały temat i...

i co? fajnie?

nie potrafimy bez siebie żyć, a on bije mnie już tylko na śniadanie...jestem taka szczęśliwa...

Matko boska...

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: Rafiątko
Wysłany: 2007-07-15, 07:19   

renia, bedziesz tak twierdziła, do nastepnego razu, gdy znow przyjdziesz na forum z płaczem ze masz podbite oko.

Żal.
Twojej głupoty.

ed- wszystkiemu była winna tesciowa czyli jego matka? ona jest winna temu ze Cie bije?
Dziewczyno, Ty sie puknij w głowe.
Sorry , ale ja takich spraw nigdy nie pojmę.

mamusia22 

Informacje:
Dołączyła 436 dni temu

Profil:
Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-16, 20:49   

renia napisał/a:

najgorsza rzecz dla mlodych-wredna tesciowa, jeszcze gorzej jak nasz wybranek to synnek mamusi

[ Dodano: 2007-07-16, 20:51 ]
jezeli chodzi o przemoc to naprawde nie sa zarty, to prawda, ze jak uderzy raz to napewno sie powtórzy, tym bardziej jak poczuje sie bezkarny i nie poniesie konsekwencji

kiora 

Informacje:
Dołączyła 648 dni temu

Profil:
Imię: Kora
Wzrost: 164
Włosy: Brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: Łukasz
Wysłany: 2007-08-09, 15:55   

Przykro stwierdzić ale pewnie za jakiś czas najprawdopodobniej jeśli zaczniecie myślec o dziecku to na tym stracisz-zajdziesz w ciążę-on cię będzie lał, może stracisz dziecko i dopiero będzie depresja, ja od takiego skur... uciekała bym jak najdalej.

mOtOcYkLiStKa 
Redy to race <3

Informacje:
Dołączyła 204 dni temu

Profil:
Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-18, 15:26   

gdyby mnie jakiś facet uderzył to bym mu łeb urwała <zly>

izi1 

Informacje:
Dołączyła 222 dni temu

Profil:
Imię: Izka
Stan: narzeczona;)
Wysłany: 2008-02-18, 16:20   

Facetowi predzej wybaczylabym zdrade niz pobicie - to jest straszne ponizenie dla kobiety i dla mnie nie byloby tlumaczen i przeprosin, nawet wspolne dziecko nie zmieni mojej decyzji. Woreka treningowego niech szuka na siłowni. Kobieta psychcznie jest silniejsza od mężczyzny, tylko oni potrafia sprawić ze o tym zapominamy.

[ Dodano: 2008-02-18, 16:28 ]
W sumie zdrady tez bym nie wybaczyla, ale milo znalesc mimio ze przedawniony temat ale ciekawy i poznać opinie innych kobiet :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi