Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-07-27, 17:59
ten pierwszy jest cudny
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-07-28, 16:49
Kociak napisał/a:
ale ja niestety jestem antytalencie
to zupelnie tak samo jak ja...
a chcialabym kilka z nich wyprobowac na sobie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 319 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-07-28, 16:55
Najbardziej podoba mi sie pierwszy,trzeci, piaty i szosty... Piwerszy świetny taki drapieżny.. a te w brązach to moje kolory..
Wiekszosc z tych make-upow jest korygowana photoshopem.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-29, 12:06
NudnaBaba napisał/a:
Wpadłam na pomysł aby po wklejac własne makijaże?
hehe, nie ma co wklejać ja na co dzień to tylko podkład i puder brązujący ( ale nie w lato) i tusz i kredka czarna na oczy i jakiś błyszczyk nie umiem ani nie mam czasu na to, zeby robic sobie cos ladniejszego, a jak cienie sobie czasami daje to tylko takie zlote, delikatne, ze ich prawie nie widac
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 302 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-30, 00:18
A ja się raczej nie maluję, jedynie troche pudru, tusz do rzęs i błyszczyk, cienie do powiek bardzooo rzadkooooooo, jak juz kupie to mam i mam i mam, do niedawna jeszcze bylo je komu pozyczac a teraz to juz sie kurza w kosmetyczce
[ Dodano: 2007-07-30, 00:19 ]
No wlasnie..zapomnialam dodac, ze takie makijarze mi sie bardzo podobaja ale nie na mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum