mnie najbardziej podoba się makijaż który dodała NudnaBaba - 27757-1057_4_amal_4.jpg.. jest super..xD ja maluje się na codzien deliktanie...nawet pudru nie nakładam.. chyba że zimą.. ale też troszke.. nie lubie wyglądać jak tapeciara... lekki cień na powieki... hehe w wakacje lubie malować oczka pod kolor ubranka.. błyszczyk na usta i czasem kredka do oczu i to wszystko... mocniejszy makijaż tylko okazjonalnie..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączyła 564 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 18:19
Ja też nie lubię wyglądac, jak mam kilo tapety na twarzy Teraz przeważnie to tylko maskuję niedoskonałości, maznę cieniem i tuszem i wszystko ładnie i delikatnie wygląda
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Dołączyła 467 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-03, 13:41
ja mam kurs wizazu , uwielbism malowac , sama maluje sie : na poliki nakladam taki zloty pylek opalenizujacy , kaciki oczu robie czarnym cieniem powieka na brazowo do tego czarna kocia kreska , tuszuje rzesy i maluje usta na braz - kocham matowe szminki( cieliste ) i blyszczyki zlote !! wykonuje makijaze bardzo dziwaczne ale dlatego moje klientki mnie za to cenia!
to moj ulubiony kolor ust taki jakby roz , a'la J.LO.
natomiast ten makijaz wykonalam mojej sistrze na sylwestra , uwierzcie mi ze nie wygladala smiesznie , zmienialm tylko kontur brwi i bardziej delikatne cienie.
bgngfjhgj7li.png
Plik ściągnięto 246 raz(y) 61,64 KB
jkg3jn.png
Plik ściągnięto 247 raz(y) 79,14 KB
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Też uwielbiam takie kolory ust (może dlatego, że najbardziej mi pasują) I ten jest naprawdę ładniutki.
Makijaż też czaderski, ale raczej nie wyszłabym tak do ludzi JOVITA, odważna ta Twoja siostra
Informacje: Dołączyła 467 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-07, 13:48
kurcze nigdy nie robilam zdjec nikomu , ale od teraz zaprezentuje jak tyylko zrobie , zreszta szukam pracy i jak na razieto maluje tylko kolezanki na wystepy i siebie a wtedy nie mam aparatu i nawet telefonu w to miejsce nie biore..
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Jovita kolor ust piekny, tez uwielbiam takie kolorki... co do makijażu.. hmmm bardzo artystyczny, ale sama bym sobie takiego nie zrobiła..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
ja bede miała wizaż w II semetrze... ostatnio kupiłam sobie nowe cienie i kombinuje sobie na oczkach:P:P.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum