Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-13, 15:31
eh....żebym to ja tak umiała się malować a tutaj mam fajne cienie ostatnio kupione i nie dość, że nie umiem ich użyć to jeszcze ostatnio przez tą głupią alergie oczy mi łzawią i już w ogóle się malować nie mogę
głupią alergie oczy mi łzawią i już w ogóle się malować nie mogę
oj to chyba lepiej sobie darowac makijaz oczu poki co,zeby ich jeszcze bardziej nie podraznic
ja umiem sobie ladnie pomalowac powike w trzech kolorkach,ale zazwyczaj kupuje troche jasniejsze cienie i tak ladnie tego nie widac jak u tej kobitki,no i tez nie mam takiego profesjonalnego sprzetu, normalny pedzelek do nakladania cieni i tyle,i tak zaszalalam bo kiedys mialam normalny aplikator a teraz mam pyndzel z naturalnym wlosiem normalnie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 31 dni temu Posty: 45 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-05-14, 14:08
Ja na swita dostalam w prezencie taki maly zestawik pedzelkow z avonu. Zastanawialam sie po co mi one, bo do tej pory poslugiwalam sie aplikatorami dolaczonymi do cieni ale ostatnio zaczelam ogladac instruktazone filmiki na youtube i przeczytalam artykul o pedzlach o tu www.zeberka.pl/art.php?id=464 i tez mi sie zachcialo tak fajnie nauczyc sie malowac oczy. Na razie cwicze jak jestem sama w domu zeby nikogo nie wystaszyc
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Ja sobie w weekendzik pocwiczę.Mam już pędzelki,cieni mam jak zwykle od groma.Kto wie może niedługo będziecie oglądac moje filmiki instruktarzowe na youtube
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum