Czyli nie jestem sama!!! Babeczko zdradz jak po koleii umieściłaś te kolorki. Bo ja naprawdę widzę tylko 3 -(może to wina ustawień kolorów w moim laptoku).
Babeczki
Spełniłam dla Was prośbę w postaci prezentacji. Musiałam coś ze sobą zrobić.
Tylko dałabym to w załączniku, ale za dużo waży. więc jak zechcecie napiszcie mi na PW swoje maile to powysyłam Wam.
Pozdrawiam
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-09, 10:39
mi makijaż wychodzi tak kiepsko,że od 4 miesięcy wogóle się nie maluję
Może kupię tusz do rzęs i tylko tyle.
Nudna babo super makijaż-co fachowiec to fachowiec
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 181 dni temu Posty: 894 Skąd: Śląsk
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-04-09, 11:39
szukam jakiś dobrych cieni do powiem, które się nie osypują i mają błyszczące drobinki bądź też nie, narazie nie znalazłam nic super. Możecie jakieś polecić?
szukam jakiś dobrych cieni do powiem, które się nie osypują i mają błyszczące drobinki bądź też nie, narazie nie znalazłam nic super. Możecie jakieś polecić?
z takich bardziej profesjonalnych cieni polecam MAC
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-11, 08:50
super ten makijaż, trzeba w niego trochę pracy włozyć, ale jak widac warto. tylu pędzelków nie mam i takich fajnych cieni, ale chyba się obkupię, bo tez tak chcę miec . (fajne ma włosy ta babka)
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum