Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 481 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-11, 17:56
śliczny makijaż taki delikatny a zarazem i fantastyczny ;]
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 466 dni temu Posty: 10646 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 13:46
wybredne , czego wam brakuje?
ja nic więcej nie chciałam
tzn może i bym chciała ale ciotka się spieszyła do szpitala bo ktoś tam po wylewie.... i dzieci chore w domu to już nie chciałam jej głowy zawracać
ja bym wolała mieć mocniej podkreślone rzęsy...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 15:14
tuptunio napisał/a:
madziuchu, no to jak będę wychodziła za mąż to zgłoszę się do ciebie, bo mi się makijażcerratki, bardzo podoba ale z "twoimi dodatkami"!!!!
hehe super bardzo sie ciesze a tak na serio to nie ma problemu bo jezdze po PL i gdybys chciala to zglos sie wczesniej bo mam kalendarz juz zapelniony teraz mam wolne bo jest post
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 15:31
anusek napisał/a:
madzia88 ja też sie zgłosze,ale kiedy to będzie albo przed jakaś ważną imprezką
spox zapraszam a jeszcze napisze cos do Cerratki nie mysl sobie ze Cie atakuje tym ze napisalam ze cos mi brakuje w makijazu wole byc szczera niz lizac komus makijaz fajny kolor mi sie podoba w ogole lubie takie kolory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum