Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 398 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 22:31
Ja też lubię delikatne makijaże ale czasami można zaszaleć Na dyskotekę można tak iść bo wtedy jest inne światło ale w dzień troszkę dla mnie za odważnie.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 341 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-03, 00:22
A mi strasznie podoba się p6, uwielbiam takie makijaże, często robię na wieczór jesli gdzieś wychodzę, aw dzień robię coś podobnego tylko delikatniej. Zazwyczaj jest to grafi,ale bywa, że mieszam grafit z granatem lub fiołkiem, albo brązowy, albo rózowy. Mozna kombinowac.
uuu, jest w czym wybierać na co dzień niewiele jak dla mnie, ale na jakąś imprezę czemu nie
ja to prosto się maluję - rzęsy pociągnę tuszem, czarna kredka na dolną powiekę, błyszczyk i jak nie jestem opalona to puder brązujący i to finito tak się dobrze czuję i nie tracę dużo czasu na pindrowanie się przed lustrem
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 581 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-03, 21:34
A ja dzisiaj troszku poeksperymentowałam na oczkach ,nałożyłam cień w kolorze pudrowego różu do tego fioletowo-szary cień i ciut czarnego cienia,dół powiek pociągnełam czarną kredką ,rzęsy tuszem.Usta maźnelam różową szminką i błyszczkiem i wyszło cosik takiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum