Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 344 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 13:31
Dziewczyny, ale makijaż przydymiony nie musi pomniejszać oczu i nie musi być wcale ciemny
Może wręcz 'otwierać' oko . Sama nie mam dużych oczu,a dzięki takiemu makijażowi, oko wydaje się większe i wyraźniejsze.
Na górnej powiece wcale nie musi być jednego ciemnego cienia, można rozświetlić wewnętrzny kącik oka, linię pod łukiem brwiowym. Trzeba opracować sobie swoją technikę makijażu przydymionego, bo są naprawdę różne. Liczy się dobre cieniowanie.
Zobaczcie na zdjęciach, jak różnie można sobie zrobić przydymiony.
Dziewczyny, ale makijaż przydymiony nie musi pomniejszać oczu i nie musi być wcale ciemny
Może wręcz 'otwierać' oko . Sama nie mam dużych oczu,a dzięki takiemu makijażowi, oko wydaje się większe i wyraźniejsze.
Na górnej powiece wcale nie musi być jednego ciemnego cienia, można rozświetlić wewnętrzny kącik oka, linię pod łukiem brwiowym. Trzeba opracować sobie swoją technikę makijażu przydymionego, bo są naprawdę różne. Liczy się dobre cieniowanie.
Zobaczcie na zdjęciach, jak różnie można sobie zrobić przydymiony.
Zgadzam się z Nimfetką
podoba mi się pierwszy przydomiony
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 345 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-02, 19:06
Ja kiedyś miałam problemy, ze zrobieniem ładnej kreski eye-linerem, ale trochę prób i teraz wychodzi mi ładna i prosta ja używam takiego z miękkim pędzelkiem i takim łatwiej narysować kreskę niż takimi twardymi zakończonymi w łezkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum