Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3446
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-07-23, 12:56
angik1683, dwojka mi sie nie podoba.. Ale reszta fajna. Nie znosze tylko jak widze strasznie jasno umalowana panne mloda...
Wiekszosci to wogole nie pasuje.. I nie tylko wygladaja jak nie one, ale jak dla mnie po prostu brzydko... Zdecydowanie za jasno. Ostatnio czesto takie widuje. Jak sukienka biala to makijaz tez ma taki byc, nawet jesli sie glupio wyglada...? Bezsens..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3446
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-07-23, 13:04
angik1683, glownie cieni... Ostatnio ogladam zdjecia na klasie. Moja kolezanka byla swiadkowa:)
Po piatym zdjeciu zorientowalam sie ze znam tez panne mloda.. Normalnie jej nie poznalam przez ten makijaz...
Ostatnio zmieniony przez Mirabelka__22 2008-07-23, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 426 dni temu Posty: 5839 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-23, 13:07
Mirabelka__22, no zalezy jak kto woli i komu co pasuje
ja chce miec w miare wyrazisty makijaz bo zdjecia bedziemy mieli tego samego dnia,a do zdjec makijaz musi byc bardziej wyrazisty niz normalnie,
ale pomimo tego ze jestem bruneta z brazowymi oczami (a nie blondina) to pasuja mi wlasnie niebiskie i rozowe cienie
no i szare tez wiec moze cos srebrno-szarego znajde
[ Dodano: 2008-07-23, 13:15 ]
a tu jeszcze kilka takich mocniejszych,ktore tez mi sie podobaja
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-23, 16:26
z pierwszego wrzutu:
1 jest ok ladny..
2 jest dla mnie poprostu okropna ta lacha wygolada jakby byla komputerowo stworzona i makijaz nie ladny
dwa ostatnie makijaze sa dla mnie przynajmniej super jakie delikatnne i naturalne
a z drugiego wrzutu:
niestety tylko 2 mi sie podoba ale na tematy gustu sie nie dyskutuje
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-23, 19:36
z tego zestewu podoba mi sie 3 i 4 nawet bardzo 1 jest za codzienny jak dla mnie taki bez głębi może jakby była bardzo mocna kreska, 2 jest jakiś nie wyraźny wszytko w jednym odcieniu usta i twarz oczy niby inne ale prawie takie same
z poprzedniego zestawu podoba mi się 1 jest śliczny, 2 jest dla mnie jak nie na ślub tylko na zabawę, 3 i 4 jakoś do mnie niemówiąc choć nie są złe. Jak znam siebie to bym najpierw wszystkie spróbowała na twarzy a potem zapytał kobietę czy może mi zrobić coś niecodziennego ale psującego do okazji (tym sposobem na weselu siostry miałam malinowe oczy )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum