Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 354 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-16, 11:51
Anija napisał/a:
bo rodzice chcieli upozorować jej porwanie aby cała wina za śmierć dziewczynki nie spadła na nich
tylko moim zdaniem to jest głupota bo wiadomo, że wcześniej czy później wszystko sie wyda
Dokładnie, koszmar
Samo to, że podawali dzieciom te środki, co za ludzie, opiekunki na wieczor nie mogli sobie wynająć, pieniedzy im szkoda bylo????
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 374 dni temu Posty: 7264 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-09-16, 15:14
Kasiula napisał/a:
Nikt nie robi takiej akcji
1. jeśli ma kasę to robi
2. jeśli ma kasę i jest winny to robi...
Kasiula napisał/a:
Mskoro to rodzice sami przyczynili się do śmierci dziewczynki, to po co była ta cała szopka z szukaniem jej na całym świecie? Przecież to nie jest jedyne dziecko, które zaginęło w ciągu ostatnich paru miesięcy. A mam wrażenie, że cały świat szuka tylko jej.
to oni zorganizowali tę szopkę nie państwo, czy telewizja. Chcieli w ten sposób odciągnąć od siebie podejrzenia ( o ile są winni)
Tu się z Tobą nie zgodzę. To nie jest jedyne dziecko bogatych ludzi, które zaginęło. Jednak zawsze sprawy w swoje ręce bierze policja, ewentualnie prywatni detektywi. W tym wypadku zdjęcia Madeleine były WSZĘDZIE. To była przesada i to od początku powinno było przykuć uwagę policji.
Wysłany: 2007-09-16, 19:35
czy ja wiem...
Jak ktoś nie ma kasy to ogranicza sie w sumie tylko do policji i do tego czy ewentualnie pokażą o tym coś w tv
Jak ktoś ma kasę, to robi międzynarodową aferę
niemożna było od razu założyć, że to rodzice. Może to desperacja i wielka miłość a nie wina...
chociaż i tak wydaje mi się, ze to oni...
przykre.
Oczywiście, że to nie znaczy, że są winni. I szczerze mówiąc, mam nadzieję, że nie są. Ale trzeba przyznać, że tak szeroko zakrojona akcja mogła budzić jakieś podejrzenia.
Wysłany: 2007-09-17, 13:20
podejrzenia
ale dowodów nie było
teraz już powoli zaczynają je zbierać.
I mam nadzieję, że o ile są winni to dostaną taki wyrok, że im głowa dupą wyjdzie...
Wysłany: 2007-09-18, 12:52
aha, no to to wiedziałam, ale nie wiedziałam, że to bliźnięta
[ Dodano: 2007-09-27, 19:47 ]
słyszałam, że jakaś babka była na wakacjach czy coś,, w Maroko i robiła zdjęcia. i na jednym z nich doszukała się tej Madeleine.. ale co z tego wyjdzie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum