Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-08, 23:16
ja go bardzo lubie i uwazam ze jest z niego niezłe ciach tylko nie rozumiem tych co go do Pitta przyrownuja...ludzie otworzcie oczy!! Pitt jest brzydki... gdzie tu w ogole jakies podobienstwo widac??
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 418 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-06-09, 22:58
Szczerze mówiąc, ja tam nie mam nic do zarzucenia Maćkowi Kryminalnych nie oglądam, ale widziałam film z jego udziałem "Tylko mnie kochaj". Świetnie gra, a do tego przystojny...
heh... Maciuś co prawda jest przystojnyi męski ale ja tez wole Małaszyńskiego..:-D.. wydaje mi sie ze w jakiś sposób przypomina brada pitta.. i jak to o nim mówią.."polski Brad Pitt".. nie są identyczni ale podobieństwo jakieś jest...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-30, 00:26
a mi sie podoba moze to nie jest moj ideal ale słodki jest i dokladnie takie ma cialko jak lubie ani przepakowane ani za szczuple ani za grube - w sam raz
[ Dodano: 2007-08-30, 00:27 ]
nooo i ja lubie facetow z takim 2-dniowym zarostem jak np moj Josh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum