Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ludzie plotkuja...
Autor Wiadomość
madzia 

Informacje:
Dołączyła 513 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-29, 10:36   Ludzie plotkuja...

Jak sobie radzicie ze wstretnymi plotami na swoj temat?

Ja czasem nie potrafie zrozumiec ludzi, ktorzy zajmuja sie cudzym zyciem :evil:
Czy maja az tak bardzo szare swoje, ze musza sobie je ubarwiac czyims?
Plotki sa roznego typu. Najczesciej dotycza mojego zwiazku z Misiem oraz ciazy w ktorej wg. plotkujacych ludzi jestm juz po raz setny :-| <bezradny>

REKLAMA

Ninde 
INSPIRATIONS

Informacje:
Dołączyła 466 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: 175
Włosy: ciemny blond
Stan: singiel
Wysłany: 2007-06-29, 10:39   

Nie reaguję na nie. To najlepszy sposób :mrgreen: . Jeżeli nie przejmujesz się krzywda, którą wyrządzają Ci ludzie, to ich zainteresowanie Tobą przeminie z wiatrem.
Jest jeszcze jedna opcja. Nie co wredna, ale cóż. Odpłacam się pięknym za nadobre. Wynajduję jakąś kąśliwą ripostę :roll: .

madzia 

Informacje:
Dołączyła 513 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-29, 10:45   

Cytat:
Nie reaguję na nie. To najlepszy sposób
Tak jak moj Mis ;-) on sie smieje i zapomina, czesto jeszzce przytakuje :-P
Ja zowu jestem taka, ze bede to pamietac...i wejdzie mi do glowy a pozniej o tym mysle :roll:

Ale chyba koniec tego :evil: postawie sprawe jasno przy nadarzajacej sie okazji :evil:

Ninde 
INSPIRATIONS

Informacje:
Dołączyła 466 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: 175
Włosy: ciemny blond
Stan: singiel
Wysłany: 2007-06-29, 10:49   

Nie pozwól, żeby Ci takie głupoty weszły do makówki, bo utkną i nie będą mogły wyleźć :* . Najprostrzy i najbardziej skuteczny sposób to totalna olewka. Gorąco polecam 8-) 8-) 8-) .

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 673 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-06-29, 11:44   

madzia napisał/a:
Jak sobie radzicie ze wstretnymi plotami na swoj temat?

a wiesz Madziu, ja nie słyszałam jeszcze jakiś glupich plot o sobie. Wiem na pewno, że ludzie o mnie gadają, najpewniej w pracy, gdzie mama jest dyrektorem, ale gadają tak, żebym nie slyszała ani ja, ani mama. I dobrze :!:

madzia napisał/a:
Najczesciej dotycza mojego zwiazku z Misiem oraz ciazy w ktorej wg. plotkujacych ludzi jestm juz po raz setny :-|

zlekceważ, to się znudzą. jak będziesz się tym denerwować, to sprawisz im satysfakcję, a o to chyba im chodzi.

madzia 

Informacje:
Dołączyła 513 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-29, 11:50   

Ach...uroki malej miesciny ;-) mowie o miescie w PL.
Choc i tu sie zdarza cos uslyszec od "zyczliwych" polakow ;-)

Najgorsze jest to, ze gadaja ci ktorych znam <bezradny> z ktorymi czesto imprezujemy itd. zebym chociaz powody jakies dawala

Doszlam do wniosku, ze to zazdrosnicy :mrgreen:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 493 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-29, 13:18   

hahahaha super temat :D sama myslalam zeby go zalozyc :D nooo ja to mam niezle doswiadczenie :P zawsze sie wyroznialam zachowaniem i wygladem a jestem raczej z malego miasta :P ludzie wymyslali rozne rzeczy na moj temat :P bylysmy juz z siostra satanistkami, czarownicami, dziwkami łoj długo by wymieniac :P ... ja to sie tym w ogole nie przejmuje :P liczy sie tylko to co mysla o mnie ludzie ktorych znam i na ktorych mi zalezy tylko czasem mojej mamy mi bylo szkoda ze tego sluchac musiala :-( ale bywaly tez zabawne sytuacje jak np ktos kogo wlasnie poznalam obrabial mi dupe...do mnie :P i opisywal co to niby zrobilam i takie tam a ja mu przytakiwalam dodawalam cos od siebie :P a na koniec mowilam kim jestem :P mina tekiego goscia lub gosciuwy jest "bezcenna" :P tylko raz plotka zmusila mnie do uzycia przemocy :P jak gostek wjechal na moja mame... i to bezczelnie specjalnie zebysmy razem z siostra uslyszaly... kazalam mu to odszczekac a jak nie chcial to zlamalam palec a potem jeszcze po mordzie od siostry dostal:P mialam potem sprawe o pobicie, i bylo jeszcze wiecej plotek :D ale teraz sie ludzie boja i z regoly plotkuja tak zebym nie slyszala :D a ja juz nie reaguje :Dnajlepsi sa sasiedzi :P jak ide z siostra to zawsze pod klatka schodowa stoi z pieciu chlopa w moim wieku i starszych :P i juz z daleka słychac o czym gadaja wtedy tylko z siora porozumiewawcze spojrzenia wymieniamy :P gdy dochodzimy robi sie moment cisza :D nooo i oczywiscie zaczyna sie lustrowanie zdolu na gore lub odwrotnie :D lub samego dekoltu i odprowadzanie wzrokiem na sama gore po schodach :P kiedys jak sie jeden siostrze tak gapil i nie dawal nam przejsc to go zlapala tam gdzie trzeba i ze spokojem stwierdzila ze mu wspolczuje...nawet jak na zywo oglada to mu nie staje :D od tamtej pory nie zagradzaja przejscia :D na kazdego plotkaza jest sposob :Dale najlepiej sie nie przejmowac i zyc wlasnym zyciem :D wtedy i nerwica i wrzody nie groza :D

kroplarosy 

Informacje:
Dołączyła 496 dni temu

Profil:
Imię: Martitka
Wzrost: 173 cm
Włosy: ciemna czekolada
Stan: mężatka:))
Partner: Gumiś
Wysłany: 2007-06-29, 20:40   

Ja do tematu podchoc lajtowo. Nigdy nie przejmowałam się co ludzie powiedzą i nie zajmowałam sobie moich cennych szarych komórek takiemi pierdołami. Gdy stawałam przed dylematem co dalej począć z moim poprzednim narzeczeństwem to nawet nie pomyślałam sobie o tym "co ludzie na wsi powiedzą" zależało mi tylko na zdaniu mojej najbliższej rodziny. Bardzo nie lubię ludzi, którzy obrabiają wszystkim tyłki na lewo i na prawo, nie kumpluję się z nimi ( i dlatego daję im powodu do plotek... :-P )

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 673 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-06-30, 12:33   

Madae napisał/a:
kiedys jak sie jeden siostrze tak gapil i nie dawal nam przejsc to go zlapala tam gdzie trzeba i ze spokojem stwierdzila ze mu wspolczuje...nawet jak na zywo oglada to mu nie staje :D

no to sie usmiałam :mrgreen:
dobry sposób :) nie dziwię się, że dali Wam spokój ;-)

Madae napisał/a:
najlepiej sie nie przejmowac i zyc wlasnym zyciem

bardzo dobre podsumowanie Madae :-)

NudnaBaba 

Informacje:
Dołączyła 469 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-30, 14:36   

Ja tez nie reaguję na te wstrętne ploty, nie ma sensu się nimi przejmowac :P

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 363 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 15:04   

a ja uwazam tak jesli ktos o mnie plotkuje-to poprostu mi zazdrosci.A walka z pogloskami jest malo skuteczna jak chca obgadywac to prosze bardzo,to ich problem a nie moj.A plotka tak i tak umiera smiercia naturalna

madzia 

Informacje:
Dołączyła 513 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 15:07   

madzia88 napisał/a:
a ja uwazam tak jesli ktos o mnie plotkuje-to poprostu mi zazdrosci.
Tez sie tego juz nauczylam :-) i w sumie malo mnie to obchodzi co gadaja... zalezy jeszcze w sumie jaka to plota ale ogolnie coraz mniej sie przejmuje 8-)

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 428 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 20:01   

Ja się już też nauczyłam nie przejmować tym... Różne rzeczy o sobie słyszałam. Zwłaszcza jak zaczęłam być z Piotrkiem... mieliśmy jedną znajomą, której on się od dawna podobał, no i... np. puściła plotę, że... spałam z księdzem :shock: a ja miałam wtedy 16 lat! W sumie najbardziej mnie zabolało, że ludzie, których kiedyś uważałam za przyjaciół w ogóle słuchają takich rzeczy... Zerwałam kontakt z tamtym towarzystwem i w sumie teraz się z tego cieszę.

madzia 

Informacje:
Dołączyła 513 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 20:13   

Nymphadora napisał/a:
puściła plotę, że... spałam z księdzem :shock:
zalosne :-/

Nymphadora napisał/a:
W sumie najbardziej mnie zabolało, że ludzie, których kiedyś uważałam za przyjaciół w ogóle słuchają takich rzeczy...
sluchaja to jeszcze nic...malo powiedziane...gorzej jak wierza i sami rozwklekaja dalej, zadajac przy tym mase pytan :roll: wtedy to juz nie sa przyjaciele.Dla mnie to juz nikt.
Kiedys przekonalam sie, ze na przyjazn pracuje sie latami...(mialam jedna przyjaciolke ale wykradla mi ja inna dziewczyna) ja nie mam przyjaciol i dorze mi z tym :-) wole miec znajomych na dystans :-D a czlowiek uczy sie na wlasnych bledach ;-)
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez madzia 2007-10-23, 20:17, w całości zmieniany 1 raz  

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 428 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 20:16   

madzia napisał/a:
Nie raz sie przekonalam, ze na przyjazn pracuje sie latami...ja nie mam przyjaciol i dorze mi z tym :-) wole miec znajomych na dystans :-D a czlowiek uczy sie na wlasnych bledach ;-)
Pozdrawiam.

Święte słowa :)
Poza tym tak, wiem, że żałosne. Teraz się z tego śmieję i gdybym to teraz usłyszała, to też by mnie ubawiło, no ale wtedy nie do końca tak było ;-) Ale to juz teraz dla mnie tylko anegdotka do opowiadania, a z tamtymi ludźmi nie mam żadnego kontaktu - i tak już zostanie :)

Odpowiedz do tematu