Wysłany: 2007-10-15, 21:19 Loki jak marzenie- help!
Dziewczynki moje kochane... Jako że moje włosy są nijakie to zwykle albo je prostuję albo męczę lokówką. Powiedzcie mi jakich kosmetyków używacie do utrwalenia loczków? Tzn zanim zaczynacie kręcić loczki lokówką to co nakładacie na włoski? Jakiś żel, piankę? Nie wiem co kupić, żeby moje loki dłużej się trzymały i tak szybko nie prostowały. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 13:22 Re: Loki jak marzenie- help!
angolek napisał/a:
Dziewczynki moje kochane... Jako że moje włosy są nijakie to zwykle albo je prostuję albo męczę lokówką. Powiedzcie mi jakich kosmetyków używacie do utrwalenia loczków? Tzn zanim zaczynacie kręcić loczki lokówką to co nakładacie na włoski? Jakiś żel, piankę? Nie wiem co kupić, żeby moje loki dłużej się trzymały i tak szybko nie prostowały. Będę wdzięczna za odpowiedź.
polecam spray WELLA SHOCK WAVES SPRAY 'LOKI NA DOPINGU do utrwalania lokow zapewnia długotrwałale utrwalenie pielegnuje włosy nie skleja włosow co powoduje łatwe rozczesywanie cena około 16zł
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 387 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-16, 13:24
Ja nie lubię loków, więc nie pomogę, lubie tylko takie lekkie fale, których efekt uzyskuję wgniatając na mokre włos piankę i gumę do włosów, jednocześnie susząc, jak ma sie mocno wycieniowane włosy i podatne na taki skręt to powstaje ładny efekt
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4445
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 14:00
Viarga jest bo ja juz ja widzialam teraz tylko musze Miska naciagnac tzn. powiedziec mu i bede miala
wlasnie cos takiego jak te pierwsze, ktore wkleilas B. lande.
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 387 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-16, 14:58
madzia napisał/a:
To normalna lokowka tylko z duza nakladka, czasami sa to wymienne elementy i jak kupujesz to jest kilka w zestawie
hmmm.. w takim razie ja nie umiała bym sobie zrobic takich loków, bo jak bym sie wziela za lokówke to najwyżej takie by mi wyszły ....a takie mi sie nie widza, przynajmniej na mnie Trzeba by je rozkręcać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 312 dni temu Posty: 99 Skąd: Opolskie
Profil: Imię: Sandra
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-11-13, 22:41
ja tez mam loczki na codzien...i uzywam tylko po myciu...pianki na wilgotne...wgniatam ja...a jak mi juz wyschna...to kropelke brylantyny jeszcze w nie wgniatam...wtedy dluzej sa takie sprezyste
Ja też mam loki ... od dziecka. Właściwie to nic nie robię, żeby utrwalić, czasami nakładam odrobinę jedwabiu w płynie. Niestety nie znalazłam jeszcze specyfiku który nie obciążałby włosów, nie sklejał ale ładnie formował loczki. Stosowałam już wiele różnych ale żadne nie był taki super super .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum