Informacje: Dołączyła 410 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-11-24, 10:09
makalaya napisał/a:
Ja też mam loki ... od dziecka. Właściwie to nic nie robię, żeby utrwalić, czasami nakładam odrobinę jedwabiu w płynie. Niestety nie znalazłam jeszcze specyfiku który nie obciążałby włosów, nie sklejał ale ładnie formował loczki. Stosowałam już wiele różnych ale żadne nie był taki super super .
Zgadzam się, teraz tez właśnie stosuję jedwab, włosy są lżejsze, aczkolwiek siano nadal zostaje
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 259 dni temu Posty: 3547 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-30, 22:08
madzia napisał/a:
To normalna lokowka tylko z duza nakladka, czasami sa to wymienne elementy i jak kupujesz to jest kilka w zestawie
ja takiej szukam,madzia jak już masz do napisz jakiej firmy i gdzie znalazłaś,kiedyś widziałam też prostownice która podkręca włosy ale też nie pamiętam jakiej firmy
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4447
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 07:48
anusku fajne. i firma widze, ze dobra a nie jakies targowe co to po miesiącu w koszu ląduje pamietam jak kupilam kiedys taka lokówkę:P
ja musze kupic nowa prostownice bo ta moja juz jest rozklekotana i ciagnie mi wlosy
wiec chyba zdecyduje sie na to co wkleilam wyzej (pierwsza fotka) bedzie praktyczniej
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 259 dni temu Posty: 3547 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 22:34
madzia no zależało mi żeby to była jakaś dobra firma,no i żeby była ta gruba lokówka,zamówiłam sobie taką w media markt,jak będzie to może w poniedziałek kupie
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum