Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 275 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-17, 14:47
jejku ja normalnie nie mogę w to uwierzyć... szok !!! W ogóle to co na to jej rodzice? Nie chcieli wiedzieć dlaczego ona jest w ciąży????? Z kim????????? O Boże...
Ja tam nie wiem, dla mnie jest to niewiarygodne i niesmaczne ( sensie sex z 5latką)
Zielonooka napisał/a:
Dla mnie to jest straszne!
Gorzej!!!!! Patrze sobie właśnie na moją 6 letnią księżniczkę i tym bardziej nie mieści mi sie to w głowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nieprawda jest,niemożliwe......................jak mając 4-5 lat można w ciąży chodzić. A zdjęcia i dokumenty można spreparować.Czego się nie zrobi dla kasy?????
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 399 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 17:06
Eee tam photo shop wystarczy mały fotomontaż. Zresztą jak chcecie to wierzcie ale ja nie będę dochodzić czy to jest prawda czy nie. Tu chyba powinni poruszyć temat pedofilii a nie ciąży 5latki
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-19, 17:28
Mnie to też się w głowie nie mieści
dla gwałcicieli wiek nie ma znaczenia
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum