ta pani prowadziła agencję modelek, o ile można to tak nazwać... był taki program 'ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym', dzięki któremu wylansował się taki pan Czarek Mończyk... kojarzycie ??
ta pani prowadziła agencję modelek, o ile można to tak nazwać... był taki program 'ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym', dzięki któremu wylansował się taki pan Czarek Mończyk... kojarzycie ??
hej ja kojarzę ten program bo czasami go oglądałam, a pana czarka też kojarzę to za człowiek z niego okropny, wykorzystywał dziewczyny (płacił im marne grosze i obiecywał karierę modelki hehe ) no i również pamiętam te tańce w kisielu i myjnie toples
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 413 dni temu Posty: 263
Profil:
Wysłany: 2007-07-24, 12:40 genialne
to jest genialne. ja prowadzę od 25 lat i widziałam podobne cuda na drodze.
Inteligencja tej dziewczyny mieści się po za nawiasem.
Super dzięki za link-posmiałam się ,ale strach jezdzić po ulicach.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-07-26, 22:32
ja to widzialam w telewizji <hahaha> myslalam ze sie posikam <hahaha>
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum