Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-22, 02:14
strus napisał/a:
To jest troszke temat, w ktorym mezczyzni beda zawsze miec inne zdanie niz kobiety:)
no i juz sie z Tobą Strusiu nie zgodze hehehehehe bo mam na tą sprawe podobny pogląd do Ciebie ( a zastrzegam ze nie byłam nigdy "konsumentką" hahahaha i takim okiem faktycznie nie patrze ) ja równiez jestem za legalizacją
To jest troszke temat, w ktorym mezczyzni beda zawsze miec inne zdanie niz kobiety, Wy patrzycie na to od strony Pani do towarzystwa, my od strony "konsumenta"
Ale przecież istnieje coś takiego jak męska prostytucja-panie (zwykle starsze) korzystają z usług młodych panów. Więc oni również powinni się badać.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 189 dni temu Posty: 707
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 14:49
Oczywiście, że jest i męska ..i dziecięca.
O męskiej się chyba najmniej mówi ale wbrew pozorom jest popularna. I nie tylko panie z niej korzystają, często także homoseksualni panowie.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 182 dni temu Posty: 899 Skąd: Śląsk
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-02-24, 15:40
Z jednej strony myślę jak cerrata, ,że ludzią chcą teraz wszystko zalegalizować z czym ja się absolutnie nie zgadzam, ale z drugiej strony często to są kobiety przymuszane do seksu i może wtedy ich sytuacja by się polepszyła.
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 15:42
co do prostytucji to ja nie widze zadnego przeciw.... nie da sie tego w zaden sposób wyeliminowac...a legalizujac niektóre burdeliki bedzie mozna bardziej scigac te nielegalne....wtedy poza policja weźmie sie za nie takze skarbówka i zus( a wiadomo ze jesli chodzi o kase to skuteczniejszych organow scigania i sciągania nie ma )
oczywiscie zeby jakis dostał status legalnego przybytku rozkoszy musiałby spełnic jakies wymagania ( np odnosnie badan kobiet tam pracujacych...ich wynagrodzenia itp )
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 38 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 22:09
pewnie nie bedzie zalegalizowana...
a jak slysze o tych paniach to mnie nerwy niosa moj byly facet pare razy korzystal ztych uslu zanim mnie poznal..ale jakos juz innym wzrokiem na niego patrzylam jak sie dowiedzialam o tym..
Informacje: Dołączyła 45 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-10, 09:10
Prostytucja jest stara jak swiat.
Sa prostytutki, sa opiekunowie i sa panowie i panie korzystajacy z uslug.
Co moglaby dac legalizacja?
Hehehe, dla pznstwa dodatkowe pieniazki z podatku...a powaznie.
Mozliwe, ze platny seks bylby pod jakas tam kontrola(chociaz nie bardzow to wierze, )
Kontrola w sensie,zdrowotnym pan i ich wieku.Prawdopodobnie i opiekunowie straciliby prace....to wszystko to czysta teoria, bo co jak co ale prostytucja w Polsce na legalizacje nie ma absolutnie szansy.
I nie oburzam m sie na prostytutki, ja im wspolczuje. Lubie siebie i swoje cialo i niewyobtrazam sobie, zeby za kase mial mnie chociaz palcem dotknac jakis oblesny staruch, czy napalony mlodzian....bleeeeee.
a z drugiej strony; jak samotnika przycisnie chec na seks...co ma robic? Gwalcic, czy zaplacic za usluge?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-10, 11:20
dla mnie mogliby zalegalizowac, niech ściągają z nich podatki tak jak z nas i oczywiście powinny zostawać poddawane przeglądowi, czyli jak my mamy badania lekarskie, to one też powinny pod kątem swojego "fachu"
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 00:05
moze ta nasza dziura budzetowa by sie zmniejszyła...a kasa z podatku od prostytucji mogłaby isc np na słuzbe zdrowia ( o swiadczenia mi chodzi) a nie na kolejne podwyzki diet posłów
jak dla mnie to wszystkie te prostytutki mogły by zniknąc jak dla mnie ta jest obrzydlistwo.A tych kobiet nie szanuje zreszta one same siebie nie szanują.
A jeszcze bardziej gardze takimi facetami coz ich usług korzystaja.
Kiedy chłopak moejj kumpeli opowaiadał jak jego kumpel był w trasie i zatrzymał sie na jakims parkingu a nie daleko stały dziwki , jedna przylazła do niego do samochodu i zaczeła gatke czy chce sie zabawic i tak dalej , była tak natretna a koles podobno powiedzial; ze ma panne a ta szmata z tekstem "i to jest ten problem?"i zaczeła sie smiac a potem ze "sex u mistrzyni jest lepszy niz u amatorki nie chcesz skorzysrtac"
taka to bym zwiela za leb i jej go rozwalila o pierwsza sciane
Dziewczyny!!
Chciałam zapytać o Wasze podejście do prostytucji. Myślicie, że powinna zostać zalegalizowana?? W Holandii prostytutki płacą podatki, mają ubezpieczenie.. U nas ten problem zostawiony jest sam sobie..
Generalnie jest to jeden wielki biznes, wszyscy dookoła z niego czerpią, prawo słabo go reguluje- tylko kilka kwestii.
Więc jakie jest Wasze zdanie, co myślicie o dziewczynach z branży, czy może powinno się karać je a może klientów??
Proszę o opinie
LOve and PeACe
Ja uwazam ze to jest ich sprawa czy one chca to robic czy nie wiec nie powinny byc karane....przynajmniej przez prawo....przeciez to ich cialo a nie panstwa.Ale nie popieram zalegalizowania prostytucji.
Ja uwazam ze to jest ich sprawa czy one chca to robic czy nie wiec nie powinny byc karane....przynajmniej przez prawo
Magdalena_M napisał/a:
nie popieram zalegalizowania prostytucji.
troszku sprzeczne informacje docieraja do mnie z twojego postu...
nie popierasz legalizacji prostytucji...ale uwazasz ze kobiety prostytułujące sie nie powinny byc karane...no ale jak cos jest nielegalne to sie za to karze przeciez zeby sie nie karało trza to zalegalizowac
Gdyby legalizacja prostytucji miala wplynac na stan zdrowia "dam" swiadczacych te uslugi to bylabym za. Jak juz ktos pisal jest to "najstarszy zawod swiata" i czy zostanie zalegalizowany czy nie, to nadal sytuacja bedzie miala miejsce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum