Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 08:35
utrudniony dostep nie zartuj wystarczy zapytac 2-3 osoby na miescie ...jesli same nie beda umiały Cie skierowac do odpowiedniej osoby (dilera) to podadza osobe ktora to zrobi:P) a jezeli uczysz sie w jakiejs szkole( liceum/gimnazjum( tu najlepiej) / studia) to nawet specjalnie nieraz pytac sie nie trzeba bo z plotek i tak wiadomo:P a prawie kazda klasa?grupa ma kogos kto rozprowadza albo ma na własny uzytek i moze kopsnac lub podac odpowiednie namiary
nie ma zadnego utrudnionego dostepu
a z tym przyzwoleniem to jest troche inaczej nie biora Ci ktorzy nie maja checi lub pieniedzy zeby załadowac fifke w miare dobrym towarem na 6 buchów trzeba wydac od 60 do 100 złotych a i tak nie wiadomo czy to nie bedzie towar wymieszany z majerankiem lub gałką muszkatołowa za towar całkiem czysty lub chemicznie ulepszany trzeba dac o wiele wiecej a 6 buchow to starcza na dzien o ile ktos pali z umiarem
teraz sobie prosze przeliczyc ile to wyniesie miesiecznie jesli ktos pali w ten umiarkowany sposób i sie domyslec ile jesli pali nałogowo w sposób...nieumiarkowany hehehehehe
nawet przy dosc wysokich zarobkach ciezko nastarczyc hasz jest jeszcze drozszy dlatego jesli ktos ma olej w głowie to 5 razy sie zastanowi zanim siegnie po to 1 raz a 10 razy zanim to powtórzy
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 09:04
ja mowie o dobrym towarze a nie o samosiei albo majeranku a ceny warszawskie a dokładniej cennik z pragi u mnie w Płonsku towar mieszany i kiepawy wiec tez mozna juz cos za 10 zeta wyskrobac
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:46
hehehehe ja juz nie kupuje a w mniejszych miastach ma miejsce i oszustwo i zdzierstwo bo towar sprowadzany jest z miast wiekszych i kazdy chce na nim zarobic jak najwiecej mieszajac go i dzieląc na mniejsze porcje lub podnoszac ceny lub i jedno i drugie wiekszosc i tak kupuje
bo jak sa na "głodzie" to nie chce im sie czekac ani samemu do Wawy czy Płocka zapierdzielac
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 398 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:50
Madae napisał/a:
a w mniejszych miastach ma miejsce i oszustwo i zdzierstwo bo towar sprowadzany jest z miast wiekszych i kazdy chce na nim zarobic jak najwiecej mieszajac go i dzieląc na mniejsze porcje
To prawda, każdy chce zarobić. Tak naprawdę to są śmieszne pieniądze ale przez tyle rąk przejdzie i każdy z 5 zł chce zarobić
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nigdy nic nie bralam i jak dla mnie narkotyki czy inne uzywki moglyby nie istniec i nie widze powodu aby legalizowac
Dla mnie również papierosy ,narkotyki mogłyby nie istnieć. Alkohol lubię ale w rozsądnych ilościach oczywiście. Widziałam kiedyś jak ludzie po narkotykach się zachowują .....................brak mi słów. Uważam że nie powinno być legalizacji,a kary za sprzedaż,posiadanie czy produkcje powinny być dużo większe
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 373 dni temu Posty: 7227 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-01-31, 17:30
Madae napisał/a:
zeby załadowac fifke w miare dobrym towarem na 6 buchów trzeba wydac od 60 do 100 złotych
mówisz o travolcie?
proszę cię, teraz mało kto patrzy na to czy to dobry towar, teraz dobry znaczy mocny.. i sprzedają >> na domestosie (aż biała) itd itd...
jednego gieta masz za 3 koła, jeśli ci się dostanie dobry top, z którego będziesz miała najwięcej soków to masz szczęście (łodyga)
ogólnie 30zł za gieta to wrocławska cena. < jeśli o trawę chodzi>
Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 15:34
uuuuu to nie tak najgorzej ja zawsze brałam od kumpla bo byłam pewna ze mnie chemia nie bedzie truł ...( miał hodowle w terrarium )
ale masz racje...teraz mieszaja z czym sie da byle było mocne i jak najmniej trawy w sobie zawierało... ciezko teraz kupic prawdziwa, czystą Ganje bez zadnych ulepszaczy i wzmacniaczy i zeby jeszcze była mocna....
Informacje: Dołączył: 153 dni temu Posty: 4 Skąd: czarna laka
Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 17:27
Jestem za legalizacją wszelkich narkotyków. Nie to żeby je sprzedawać w hipermarketach ale np. w aptekach i tylko dla osób dorosłych. Sprzedaż nieletnim powinna być karana i to dotkliwiej niż teraz.
W tej chwili narkotyki są trudno dostępne wyłącznie dla osób dorosłych, ale już np. gimnazjalista może bez problemu kupić co chce. Legalizacja uderzyła by w podstawy finansowe mafii narkotykowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum