Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Kociak
2007-07-22, 13:28
Legalizacja narkotykow
Autor Wiadomość
Madae 

Informacje:
Dołączyła 400 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 08:35   

utrudniony dostep ??? nie zartuj :P wystarczy zapytac 2-3 osoby na miescie ...jesli same nie beda umiały Cie skierowac do odpowiedniej osoby (dilera) to podadza osobe ktora to zrobi:P) a jezeli uczysz sie w jakiejs szkole( liceum/gimnazjum( tu najlepiej) / studia) to nawet specjalnie nieraz pytac sie nie trzeba bo z plotek i tak wiadomo:P a prawie kazda klasa?grupa ma kogos kto rozprowadza albo ma na własny uzytek i moze kopsnac lub podac odpowiednie namiary :P
nie ma zadnego utrudnionego dostepu :P
a z tym przyzwoleniem to jest troche inaczej :P nie biora Ci ktorzy nie maja checi lub pieniedzy :P zeby załadowac fifke w miare dobrym towarem na 6 buchów trzeba wydac od 60 do 100 złotych :P a i tak nie wiadomo czy to nie bedzie towar wymieszany z majerankiem lub gałką muszkatołowa :P za towar całkiem czysty lub chemicznie ulepszany trzeba dac o wiele wiecej :P a 6 buchow to starcza na dzien :P o ile ktos pali z umiarem :P
teraz sobie prosze przeliczyc ile to wyniesie miesiecznie jesli ktos pali w ten umiarkowany sposób i sie domyslec ile jesli pali nałogowo w sposób...nieumiarkowany hehehehehe :P
nawet przy dosc wysokich zarobkach ciezko nastarczyc :P hasz jest jeszcze drozszy :P dlatego jesli ktos ma olej w głowie to 5 razy sie zastanowi zanim siegnie po to 1 raz :P a 10 razy zanim to powtórzy :P

REKLAMA

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 398 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 08:48   

Madae napisał/a:
zeby załadowac fifke w miare dobrym towarem na 6 buchów trzeba wydac od 60 do 100 złotych :P

Hahhaha gdzie takie ceny są :shock:

Żeby załadować fifkę potrzeba 10-15 zł, teraz palenie jest bardzo tanie. Za 300 zł jest do kupienia tasza palenia.

Madae 

Informacje:
Dołączyła 400 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 09:04   

ja mowie o dobrym towarze a nie o samosiei albo majeranku :P a ceny warszawskie :P a dokładniej cennik z pragi :P u mnie w Płonsku towar mieszany i kiepawy wiec tez mozna juz cos za 10 zeta wyskrobac :P

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 398 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:44   

Zależy od kogo kupujesz albo Ciebie oszukują albo zdzierstwo totalne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 400 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:46   

hehehehe ja juz nie kupuje :P a w mniejszych miastach ma miejsce i oszustwo i zdzierstwo bo towar sprowadzany jest z miast wiekszych i kazdy chce na nim zarobic jak najwiecej mieszajac go i dzieląc na mniejsze porcje :P lub podnoszac ceny :P lub i jedno i drugie :P wiekszosc i tak kupuje :P
bo jak sa na "głodzie" to nie chce im sie czekac ani samemu do Wawy czy Płocka zapierdzielac :P

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 398 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:50   

Madae napisał/a:
a w mniejszych miastach ma miejsce i oszustwo i zdzierstwo bo towar sprowadzany jest z miast wiekszych i kazdy chce na nim zarobic jak najwiecej mieszajac go i dzieląc na mniejsze porcje

To prawda, każdy chce zarobić. Tak naprawdę to są śmieszne pieniądze ale przez tyle rąk przejdzie i każdy z 5 zł chce zarobić ;-)

Madae 

Informacje:
Dołączyła 400 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:59   

nom :P i kazdy tą działke podzieli zeby z 1 miec 2 ..a zeby wagowo sie zgadzało to jakiegos syfu dosypie hehehehe

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 372 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niski
Włosy: blond
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek
Wysłany: 2008-01-31, 12:47   

Nigdy nic nie bralam i jak dla mnie narkotyki czy inne uzywki moglyby nie istniec i nie widze powodu aby legalizowac

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 212 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 12:59   

calineczka napisał/a:
Nigdy nic nie bralam i jak dla mnie narkotyki czy inne uzywki moglyby nie istniec i nie widze powodu aby legalizowac

Dla mnie również papierosy ,narkotyki mogłyby nie istnieć. Alkohol lubię ale w rozsądnych ilościach oczywiście. Widziałam kiedyś jak ludzie po narkotykach się zachowują .....................brak mi słów. Uważam że nie powinno być legalizacji,a kary za sprzedaż,posiadanie czy produkcje powinny być dużo większe :!: :!: :!:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 400 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 13:01   

no co wy :P naturalne narkotyki sa potrzebne :D np szamanom :P hehehehe

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 372 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niski
Włosy: blond
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek
Wysłany: 2008-01-31, 13:07   

Madae napisał/a:
naturalne narkotyki sa potrzebne
mnie nie sa potrzebne a czy innym to juz ich sprawa <bezradny>

Zielonooka 

Informacje:
Dołączyła 232 dni temu

Profil:
Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-01-31, 13:33   

Myślę tak samo jak calineczka, nie widze potrzeby legalizacji narkotyków.

cerrata 
keep on rockin'

Informacje:
Dołączyła 373 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-01-31, 17:30   

Madae napisał/a:
zeby załadowac fifke w miare dobrym towarem na 6 buchów trzeba wydac od 60 do 100 złotych

mówisz o travolcie?
proszę cię, teraz mało kto patrzy na to czy to dobry towar, teraz dobry znaczy mocny.. i sprzedają >> na domestosie (aż biała) itd itd...
jednego gieta masz za 3 koła, jeśli ci się dostanie dobry top, z którego będziesz miała najwięcej soków to masz szczęście (łodyga) :)
ogólnie 30zł za gieta to wrocławska cena. < jeśli o trawę chodzi>

Madae 

Informacje:
Dołączyła 400 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 15:34   

uuuuu to nie tak najgorzej :P ja zawsze brałam od kumpla bo byłam pewna ze mnie chemia nie bedzie truł ...( miał hodowle w terrarium :P )
ale masz racje...teraz mieszaja z czym sie da byle było mocne i jak najmniej trawy w sobie zawierało... ciezko teraz kupic prawdziwa, czystą Ganje bez zadnych ulepszaczy i wzmacniaczy i zeby jeszcze była mocna....

lester 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 17:27   

Jestem za legalizacją wszelkich narkotyków. Nie to żeby je sprzedawać w hipermarketach ale np. w aptekach i tylko dla osób dorosłych. Sprzedaż nieletnim powinna być karana i to dotkliwiej niż teraz.
W tej chwili narkotyki są trudno dostępne wyłącznie dla osób dorosłych, ale już np. gimnazjalista może bez problemu kupić co chce. Legalizacja uderzyła by w podstawy finansowe mafii narkotykowych.

Odpowiedz do tematu