LeeLoo, bez przesady! nie każdy umie zażywać coś co szkodzi, w takiej ilości żeby mu na mózg nie padło....
wyobrażasz sobie co by się działo?
już bez legalizacji mamy ćpunów na każdym rogu ulicy, i tych co zaczynają w pierwszych kl gimnazjum a nawet w podstawówce!
;egalizacja? może od razu żyłki podetniemy, tak będzie szybciej...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 288 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-30, 00:16
jak ktoś ma sie zacpac to i tak to zrobi...trzeba używac mózgu...a jak ktoś jest głupi,to czy dragi czy co innego...ale za legalizacją raczej nie jestem.chociaż jak dla mnie to bez różnicy.ale jakoś sobie tego nie wyobrażam
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 295 dni temu Posty: 1497
Profil: Włosy: brązowe
Wysłany: 2007-12-30, 02:05
Są rzeczy silniej uzależniające i to akurat nie podlega wątpliwości. Porównać wystarczy papierosy i narkotyki. Skutki w obu przp są negatywne, ale skala tego drugiego i to jak szybko można się wykończyć jest dużo większa.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 346 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2007-12-30, 18:33
A co Ci maryśka zrobi po roku czy dwóch, bo nie wiem?
Jakoś w Holandii narkotyki są legalne i skręty kupujesz sobie w kiosku tak jak papierosy i jakoś nie jest tak strasznie jak piszecie.
Jestem za legalizacją, wszystko jest dla ludzi
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 346 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2007-12-30, 19:00
Nymphadora napisał/a:
Mówić "wszystko jest dla ludzi" to jak dla mnie mniej więcej tyle, co "nieważne, czy coś jest złe czy dobre; korzystajmy, bo jest"
A nie jest tak? Nie rozumie Was, życie jest tylko jedno i trzeba z niego korzystać. Jeżeli w innych krajach jest to legalne tzn., że takie złe to nie jest. Dlaczego głupia Polska jak zawsze musi być zacofana?
Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-30, 19:08
LeeLoo napisał/a:
A nie jest tak? Nie rozumie Was, życie jest tylko jedno i trzeba z niego korzystać.
A gdzie jakieś wartości?? Jak kogoś najdzie ochota kogoś zabić, skrzywdzić, to też powinien iść i to zrobić. bo wszystko jest dla ludzi?
Dzieciaki mają ćpać, bo to jest dla ludzi? A jak by Twoje dziecko zaczęło kupować sobie trawę, potem może coś mocniejszego, to dalej byś tak mówiła?
LeeLoo napisał/a:
Dlaczego głupia Polska jak zawsze musi być zacofana?
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 254 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2007-12-31, 11:24
To jest troche obludne, wierzcie mi po przykladzie moich rowiesnikow: Kto chce cpac, cpac bedzie i nic mu nie stoi na preszkodzie, w szkole co 2 chlopak czyms handluje.
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum