Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 318 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-24, 22:35
własciwie to i tak jest łatwy dotęp,ale nie jestem za legalizacją-jednak fakt że nie są legalne ma duży wpływ na to że wiele osób po nie nie sięga,nie próbuje.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-12-06, 11:09
Uwagafacet;) napisał/a:
najprawdopodobniej będą to tak zwane "coffe-shopy," gdzie będą mieli zakaz wstępu niepełnoletni
tak samo jak jest zakaz sprzedaży papierosów i alkoholu niepełnoletnim??? to ciekawe jakim cudem wszyscy gówniarze chodzą z fajkami w ustach i butelkami w rękach
Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-06, 14:37
no ale teraz ich nie ma a i tak gówniarze latają z trawą wiec roznicy nie ma
strus [Usunięty]
Informacje: Wiek: 11
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 11:25
Madae napisał/a:
no ale teraz ich nie ma a i tak gówniarze latają z trawą wiec roznicy nie ma
Zgodnie z ta teoria zalegalizujmy tez bron dla kazdego, przeciez tyle gowniarzy teraz z nia biega np w usa Co zaszkodzi ?
2 Krotkie zdania:
- Polacy i tak sa juz za glupi (bez urazy, ale coraz czesciej rece opadaja jak sie slucha co niektorych), a co sie bedzie dziac jak beda od wczesnego dziecinstwa jarac.
- Uwagafacet - w zyciu poznalem 1 zasade, jak ktos mi wpiera ze ziolo nie szkodzi a wrecz pomaga to jest to 100 % cpun
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 11:29
co do ostatniego zdania to sie zgadzam ja nie mowie ze nie szkodzi bo dzis wszystko szkodzi ale prawdziwe zioło bez domieszek nie szkodzi bardziej niz fajki
reasumujac nietykam ani jednego ani drugiego
co do tej broni....no ale w usa bron ma przyjmijmy co 200 dziecko...a w Polsce zioła probował co 10 gimnazjalista a co 2 moze co 3 licealista
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 11:34
o ...no i co tego nie wiedziałam ale mi sie gnaty nie podobają ...to zadna sztuka strzelic komus w plecy...wole bron białą i efekt wiekszy i w ogole
ale koniec OT
biorąc pod uwage to co napisała Jewel z narkotykami mogłoby być podobnie
strus [Usunięty]
Informacje: Wiek: 11
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 11:35
Cytat:
Powinno sie zalegalizowac bron bez dwoch zdan. W USA przez to spadla strasynie przestepczosc.
A ile dzieci w szkole ginie jak jakis nieletni wpadnie na pomysl ze sobie do nich postrzela Czemu mu to utrudniac ? Legalizacja broni - TAK Do tego legalizacja narkotykow - TAK.
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 11:39
no ale bez przesady..legalizacja nie oznacza ze maja ja sprzedawac 11latkom tylko np zeby był wymagany kurs i pełnoletnosc...pozatym te dzieciaki z USA co po szkołach strzelaja, maja bron od rodziców ktorzy jej nie zabezpieczyli w odpowiedni sposób ( np w sejfie czy kasetce metalowej)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 376 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2007-12-29, 19:02
Ja nigdy nie używałam żadnych narkotyków, raz miałam tylko styczność z maryśką i amfą. ale nigdy nie próbowałam. Osobiście jestem za legalizacją, np. tak jak było kiedyś-dozwolona ilość na użytek własny. Nie oszukujmy się, że narkotyków nie ma, a w prawie każdym cywilizowanym kraju można mieć jakąś tam ilość. Więc reasumując podpisuję się obiema rękami i nogami pod legalizacją mimo iż sama nie stosuję dragów
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 325 dni temu Posty: 1596
Profil: Włosy: brązowe
Wysłany: 2007-12-29, 21:01
Nie tak szybko jak narkotyki. Dla mnie stwierdzenie, że wszystko jest dla ludzi znaczy mniej więcej tyle, żeby mieć w nosie wszystko i robić co się chce nawet jeśli to jest złe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum