Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-26, 22:42
Mi się podobają takie z drewnianą zabudową. Taką w kolorze brązowym nie mam niestety żadnych zdjęć bo do planowania własnej jeszcze mi całkiem daleko sądzę, że z tego tez powodu nie orientuję się co teraz jest modne i jakie w ogóle teraz są kuchnie robione
więc tak. śliczne są kuchnie zabudowane drewniane, one chyba dalej są w modzie. te, które wkleiła vermilla, na 3 i 4 fotce są boskie ale wiadomo, że w naszych mieszkankach o niewielkim metrażu, to o takich kuchniach można sobie pomarzyć bardzo fajną kuchnię ma też Magdaru, i chyba samo pomieszczenie też nie jest wielkie, prawda? a robi świetne wrażenie ale wydaje mi się też, że jasna kuchnia będzie sprawiała wrażenie większej, co przy 10m kuchni jest dość ważne. np. taka jaką wkleiłaś na 1 fotce. pomijając fakt, że kuchnia jest duża, te kolorki całkiem całkiem ja też będę miała jasną kuchnię, bo taka jest zrobiona, podoba mi się średnio, ale póki co zostawimy ją taką jaka jest. pokażę Wam jak się w końcu wprowadzimy, za około3 tygodnie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 11:41
Magdaru kuchnia przepiękna a jaka przestronna. Naprawdę bardzo mi się podoba. A mi ostatnio przypadła do gustu chociaż fotek nie mogę jej znaleźć: świecąca pomarńczowa
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Ja też jestem na etapie remontowania kuchni. W niedzielę kupilismy płytki na podłgę w kolorze jasnego piasku (Gumiś właśnie je przykleja, a ja mu cole podaję... ) A pan od mebli przyjeżdża w poniedziałek. Chcę podobne meble jak umieściła Jewel na drugiej fotce. Przy ciemnym suficie i jasnej podłodze fajnie to będzie się zgrywało. Do tego chcę srebrne: lodówkę, kuchenkę, okap, zlew. Myslałam tez nad "barkiem" ale chyba narazie dam sobie spokój, bo finansowo nie wydołamy... No a ja sobie moge poszaleć bo kuchnia ma prawie 25m2...
bardzo fajną kuchnię ma też Magdaru, i chyba samo pomieszczenie też nie jest wielkie, prawda? a robi świetne wrażenie
Zgadza się, kuchnię mamy malutką jakieś 2m x 2m, na dodatek była to tzw. ślepa kuchnia, bez okna, i dlatego zrobiliśmy ją otwartą na pokój a żeby jakoś ją od pokoju oddzielić wstawiliśmy ścianke z luksferów no i barek
Cieszę się, że się Wam podoba
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-27, 20:38
Jejku, śliczne te kuchnie, bardzo podobają mi się te, co wkleiła niki, ale one tez na duże kuchnie raczej są. ZA to muszę Cię pochwalić, Magdaru, bo zrobiliście z tego maleńkiego pomieszczenia naprawdę fajną kuchnię Gratulacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum