Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 434 dni temu Posty: 4350
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 13:28
madzia88 napisał/a:
a jesli chodzi o zlew jednokomorkowy to da sie przyzwyczaic
pewnie, ze sie da ale mi tak niewygodnie. ale czasem nie ma sie na to wplywu i nie ma wyboru. my musielismy wybierac maly bo wiekszy by tam nie wszedl.
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 284 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 13:30
madzia napisał/a:
pewnie, ze sie da ale mi tak niewygodnie. ale czasem nie ma sie na to wplywu i nie ma wyboru. my musielismy wybierac maly bo wiekszy by tam nie wszedl.
a wogole tez jest minus zlewu jednokomorkowego-woda strasznie duzo jej idzie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 13:35
Podobają mi się strasznie mebelki oraz kolor ścian. Ja mam zlew jednokomorowy i jestem bardzo zadowolona bo myję na bieżąco gary a nie zostawiam w dwóch komorach i myję jak miejsca nie ma. Mam pytanie dlaczego mikrofala i kuchenka są srebrne a lodówka już biała?
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
dlaczego mikrofala i kuchenka są srebrne a lodówka już biała?
a bo lodówka stoi na ścianie, gdzie są jasne mebelki i tak nam się bardziej wkomponowała w białym kolorze
kuchenka, mikrofala, zlew, radyjko są srebrne, relingi będą srebrne, więc to też tworzy fajna harmonię
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 286 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-02-20, 13:45
Przepraszam, może zadam głupie pytanie, ale co to są relingi?
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
a co myśmy się nakombinowali co tam na górę dać. musimy tam trzymać sprzęty takie jak: frytownica, robot kuchenny, mikser itp. a w szafkach nie było na to miejsce. pomysł był, żeby górę jakoś zabudować, żeby dodatkowe szafki dokupić, aż w końcu w Obi zdaje się we Wrocku dorwaliśmy te kosze bardzo jestem z nich zadowolona funkcjonalne i fajnie wyglądają w tej kolorystyce kuchni
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 286 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-02-20, 13:46
Ok. już wygooglowałam
Miski na stojakach bardzo przydatne dla tych którzy mają duzego psa, np. moloska. Dużo łatwiej się psiakowi je z miski na stojaku.
Zapomniałam napisać, że mimo, że kuchnia malutka, to bardzo przytulna i ładnie wszystko ze sobą współgra.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
no niestety, na naszej dzielnicy w zasadzie wszystkie kuchnie takie małe
ale udało ją się tak urządzić, że jest b. funkcjonalna, a to w kuchni najważniejsze
a na kuchnię marzeń to musimy poczekać, jak będzie domek, to będzie duża i fajna kuchnia
Informacje: Dołączyła 414 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 14:04
ładniutko, czyściutko ale zupełnie nie mój styl jasne meble mi się nie podobają nic a nic i żółtego koloru nie cierpię za to super pomysł ze stojaczkiem na jedzenie dla Lunki i relingi bardzo kuchnię przyzdobią
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum