Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 14:42
Jewel napisał/a:
Madae a jaki kolor masz tych mebli??
kurcze nie chce Cie w błąd wprowadzic ...ale to olcha jakas jest chyba.... takie baaardzo jasne drewno...prawie białe ale troszkę zółte ( nie ma to jak profesjonalistyczny opis ) a im blizej krawedzi tym troszku ciemniejsze sie robią ale ogolnie to takie jasny, drewnopodobny z widocznymi słojami...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 315 dni temu Posty: 341 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-07, 14:50
Magdaru napisał/a:
katti, aaa skoro tak, to super pomysł popieram, bo też mi się takie wyspy podobają tylko ciekawe czy są funkcjonalne
sa fukncjonalne;) w USA jak bylam to sprawdzaly sie super:) zreszta nad czyms podobnym teraz myslimy..:) a poki co kuchnie mamy wlasnie ze wzorem takim jak w 2,3 i 5 zdjeciu. Kolor ten z 3:) a mi sie setraasznie widzi tenjasny wlasnie......eh. eh..
a olcha nie jest az taka jasna...to chyba ie powinno byc tak widac zabrudzen...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 491 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 15:09
Madae napisał/a:
prawie białe ale troszkę zółte
Eeee myśłałam, że troszkę ciemniejsze masz a tu podobne do moich. No własnie ja się boję paluchów i placków tłustych bo to niedobrze wygląda. A my do czyscioszków nie należymy
Jeśli chodzi o wyspę to bardzo mi się podoba ale narazie musze się zadowolić kuchnią 6m2.
Jeśli ma się nowoczesne mieszkanie to raczej nie pasuje taka kuchnia jaką przedstawiła Katty. Takie kuchnie kojarzą mi się w domach gdzie jest bardzo dużo drewna, nie wiem czemu ale tak jakoś.........
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 15:13
Jewel napisał/a:
Jeśli ma się nowoczesne mieszkanie to raczej nie pasuje taka kuchnia jaką przedstawiła Katty. Takie kuchnie kojarzą mi się w domach gdzie jest bardzo dużo drewna, nie wiem czemu ale tak jakoś.........
Jewel, mnie się też tak kojarzą z jakąś wiejską chatką itd. niby ładne te kuchnie są, ale w życiu bym sobie takiej nie zrobiła, wolę takie proste nowoczesne
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 491 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 15:15
No ja też, pewnie te drewniane mają też swój urok ale ja jednak jestem za nowoczesnością. Naszi rodzice pewnie wolą bardziej takie kuchnie drewniane albo na wzór drewna a my młodzi nieeeee
Ale to nieznaczy, że takie kuchnie są brzydkie.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 15:22
chociaz ta ostatnia nawet fajowa ciemne meble ale jasne pomieszczenie
a te wyspy to po prostu uwielbiam albo chociaz taki barek wystający troszku Jewelku te paluchy i plamy straaasznie widac...robia sie z byle czego a potem za rzadne skarby doczyscic nie idzie...trzeba by było cały czas ze szmata stac i nic tłustego nie gotowac ani nie smazyc w ogole... najgorzej jak masz jasne pomieszczenie i staniesz tak z boku...wtedy wszystko widac...kazda plamka swiatło odbija....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 315 dni temu Posty: 341 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-07, 16:21
Magdaru napisał/a:
Jewel napisał/a:
Jewel, mnie się też tak kojarzą z jakąś wiejską chatką itd. niby ładne te kuchnie są, ale w życiu bym sobie takiej nie zrobiła, wolę takie proste nowoczesne
mo witek tez woli takie nowoczesne...:)
Nie trzeba miec calkiem w starym stylu mieszkania aby drewniana kuchnie (taka) zrobic. Ja to uwielbiam!:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 674 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-02-18, 07:11
Ja uwielbiam takie drewniane kuchnię marzy mi się kuchnia tradycyjna z dużym oknem a na nim takie malutkie ceramiczne doniczki z różnymi ziołami i na pewno będziemy mieli zmywarkę bo u nas to jest taka wojna o gotowanie (oboje lubimy pichcić) i zmywanie (oboje nie cierpimy) że nie raz się smialiśmy że przez kuchnię rozwód weźmiemy
a ja kurde najpier pomalowalam kuchnie jedna sciane na zolto,a teraz na drugiej stronie mam bialo,czarno i tak siwo hmm tzn trzy kolory no i wlasnie ...daze do tego ze ta zolta sciana wogole mi teraz tam nie pasuje,,potem wkleje foty do musicie mi cos doradzic okay
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum