Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 00:01
mom szybko sie brudzi i ciezko domyc...nawet jak z bliska wyglada na czyste to jak qrcze promienie słonca padną inaczej a ty kawałek odejdziesz to sie swieci jak psu jajca na wiosne a jak juz uda sie domyc to wystarczy chwila...jakies smazenie czy cos i zaczyna sie od poczatku... wczesniej miałam szafki ciemno-niebieskie..a jeszcze wczesniej brązowe ale takie srednio-ciemne i nie miałam az takich problemow...
Madae, ja też mam jasne szafki (wcześniej miałam ciemne) i musze przyznać, że strasznie widać na nich taki tłustawy nalot. od czego to nie mam pojęcia, bo tak jest nawet na szafkach nie stojących koło maszynki
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 00:23
ehhh to trzeba tylko miec nadzieje ze te Twoje beda jakies lepsiejsze.... bo z moimi to skaranie...nowe sa a ja juz planuje je opchnac i na społke z Adamem i Ashramkiem nowe kupic...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum