Madzia81 ja pochodzę ze wsi i u męża też będziemy mieszkać na wsi (nie wyobrażam sobie życia i miezkania w mieście), więc tylko własne domki wchodzą w grę. Na razie zajmiemy połowę mieszkania, druga połowę(i drugą kuchnie!!) mają teściowie. A za rok, może dwa pomyślimy o całkiem własnym domu, gdzie będę miała ogromniastą kuchnie, moje królestwo...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 399 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-28, 07:56
Piękne mebelki a mi właśnie chodzi o taką kuchnie jak na fotce nr 2 taka błyszcząca cytrynowa albo pomarańczowa. Małe kuchnie muszą być jasne aby się wydawały duże.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
no pewnie tak, ale kuchni nie remontujesz co rok, więc jak już robić, to tak, żebyś była zadowolona na kilka/kilkanaście lat. warto wyłożyć troszkę więcej pieniędzy. w końcu kuchnia to królestwo każdej (no prawie ) kobietki
U mnie wczoraj był fachowiec od kuchni i za realizację moich pomysłów powiedział nam 5.700 PLNów Dziś Gumiś przyprowadził drugiego i ten przemiły pan z montażem weźmie 4.100 PLNów A więc mebelki będą za jakieś trzy tygodnie
Cieszę się niesamowicie bardzo i już powoli rozgladam się po sklepach co sobie do tej kuchni dokupię(Gumiś jest przerażony, że aż tyle tego jest... )
No i moja to jest taniusia w porównaniu z marzeniami Jewel...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum