Dziewczynki - czytacie? Co? Jakich autorów? Macie dużo czasu na książkę?
Ja uwielbiam czytać, ale przyznam się, że czas mam tylko w czasie ferii, wakacji...Czyli teraz Wczoraj odwiedziłam bibliotekę i nie wiedziałam za bardzo czego mam szukać Kiedyś zaczytywałam się Paolo Coello. Teraz szukam czegoś przyjemnego na wakacje. Niekoniecznie tanie romanse typu Harlequinne Może podrzucicie jakieś tytuły, ewentualnie autorów
U mnie kilka książek Coello też zaliczone do tego Whorton, świetnie pisze, polecam każdemu, no i Dan Brown jego książki tak wciągają, ze ciężko przerwać jak coś się zacznie czytać.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-26, 22:48
Magdaru napisał/a:
Dan Brown
o właśnie Ja po przeczytanie "Kodu Da Vinci" zarzekłam się, że przeczytam pozostałe Jego książki, ale jakoś w trakcie roku szkolnego ciężko mi się do tego zebrać. Ale słyszałam, że są równie dobre
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-26, 22:57
hihihi no to ja mam po prostu hopla na punkcie ksiazek szczegolnie fantastyki i horrorow Kinga, Mastertona, Koontz'a to wiekszosc jesli nie wszystkie ksiazki przeczytalam z fantastyki to oczywiscie Tolkien juz z 5 razy ( trylogia, Silimarilion, Hobbit , wiersze i opow), Tanith Lee bardzo lubie...ale ciezko dostac i wszystkie ksiązki z serii Forgotten Realms polecam szczegolnie szescioksiag "Wojna Pajeczej Krolowej" jesli ktos lubi intrygi czarny humor itp, dla miłosniczek komedii 3 pierwsze ksiegi wojen Greyhawk usmialam sie do lez a z romansow trylogie "Światło i Cienie" Elaine Cunningham- kilka razy ryczałam ..szczegolnie na koncu..ale i smiechu bylo kupe w kilku momentach no i oczywiscie wszystkie ksiazki R A Salvatore
Magdaru napisał/a:
Dan Brown
o właśnie Ja po przeczytanie "Kodu Da Vinci" zarzekłam się, że przeczytam pozostałe Jego książki, ale jakoś w trakcie roku szkolnego ciężko mi się do tego zebrać. Ale słyszałam, że są równie dobre
Świetne są ja jeszcze "Cyfrowej twierdzy" nie dorwałam, ale "Anioły i demony" czyta się z zapartym tchem, te książki tak w napięciu trzymają, ze szok, jest jeszzce "Zwodniczy punkt" poczatek jak dla mnie troche nudnawy, ale rozkręca się i też trzyma w napięciu, nie spodziewałam sie takiego zakończenia Więcej nie zdradze poczytajcie sobie, bo warto
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-02, 23:27
Madae napisał/a:
"Światło i Cienie" Elaine Cunningham
na to bym się chętnie skusiła
[/quote]
goraco polecam mnostwo dramatu, powoli dojrzewajace uczucie, troszke(naprawde niewiele...erotyki- tak czytam ksiazki w ktorych nie bzykaja sie co 2 str wiem, trudno w to uwierzyc , ale jednak ) a wszystko w 3 tomikach .....dosc grubych (ok 300-400str kazdy)
Uwielbiam horrory, thrillery psychologiczne, sensacyjki. Czytam takich autorów jak King, Koonzt, Masterton... Ostatnio mi "odbiło" i wzięłam się na romansidełko Danielle Steel Miłość silniejsza niz śmierć
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-07, 08:48
.::Moniczka::. napisał/a:
Uwielbiam horrory, thrillery psychologiczne, sensacyjki. Czytam takich autorów jak King, Koonzt, Masterton... Ostatnio mi "odbiło" i wzięłam się na romansidełko Danielle Steel Miłość silniejsza niz śmierć
w pełni sie pod tym podpisuje uwielbiam takie ksiazki, ale ostatnio wzielam sie za romansidla, bo wylacza mi sie myslenie i sie odprezam. chociaz zawsze mnie poraza taka naiwnosc bohaterek i ogolnie wyidealizowany obraz zwiazku. a poza tym w wiekszosci romansidel sa pokazane losy ludzi do ślubu, a co dalej
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
a ja kocham wszytskich i wszystko: fantastykę Pratchetta, kryminaly Christie, Thrilery Kinga, powieści Marqueza, Somozy, to takie gówne, a tak to wsyztsko i wszystkich:P Dana Browna rownież czytałam, ale to takie pojedyncze egzemplarze;) tamtych to czytam na tony:D ale wprost uwielbiam baśnie Oscara Wilde, naprawdę polecam, mają coś niezwykłego w sobie;)
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Informacje: Dołączył: 310 dni temu Posty: 40 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2007-07-13, 12:32
A czytałyscie tą nowa ksiażke Mian Mian Cukiereczki rewela, polecam , jeden wieczór mozecie sobie zajac bo wciaga niesamowicie.Swiat małej rozpusty,clubbingu,Chin...
[ Dodano: 2007-07-13, 12:40 ]
coś z Cukiereczków
A szczytowanie? Qi mówiła mi, że pewnego razu straciła przytomność w czasie orgazmu – ta informacja najbardziej namieszała mi w głowie. Uwielbiałam ten wzburzony stan, który ogarniał nas oboje, kiedy Saining mnie rżnął – było to najprawdziwsze ze wszystkiego, czego doświadczałam. Ubóstwiałam, gdy pieprzył mnie jak nieznajomy, wypowiadając najsłodsze słowa – tylko wtedy, gdy udawał, że mnie nie zna, potrafił powiedzieć coś, co naprawdę mnie poruszało. Taki już miał styl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum